Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Alufelgi
Autor Wiadomość
duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 22:27   Alufelgi

Witam.Mam pytanko czy ktos sie orientuje na temat felg aluminioych do Fiata tzn. zeby byl w miare duzy wybor(uzywane) lub nowe tylko w rozsadnych cenach :roll:
Poszukuje poniewaz swoje sprzedalem z powodu niewygody jazdy a pozatym byly juz podniszczone.Na allegro patrzylem ale tam jest lipa.Głownie to chodzi mi o 14 ' bo 15 ' mialem i nie da sie jezdzic tym po krakowie :lol:

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:02   

Z uzywkami szukalem ostatnio do mojej strzaly i raczej ciezko...Na gieldzie czasami sie cos trafi, ewentualnie na alledrogo. Co do nowych to ciezko mi sie wypowiedziec.

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:10   

No wlasnie tez kurcze szukam i nic.Mam stronke z alufelgami ale same duze rozmiary
www.autofelgi.pl
Musimy chba zmienic na wieksze Fiaty i wtedy bedzie mozna wybarc :twisted:

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:23   

Ja kupilem na alledrogo...calkiem fajne tylko w rozstawie 4x100 ale podchodza...jak sie dobrze przykreci :mrgreen:

Czasami cos mozna wyhaczyc w dobrej cenie :grin:

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:25   

Wiesz co wszyscy mi odradzali 4x100 bo trzeba sruby plywajace :mrgreen: Jeszcze chce pozyc troche :tuptup:

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:27   

duugi27 napisał/a:
Wiesz co wszyscy mi odradzali 4x100 bo trzeba sruby plywajace :mrgreen: Jeszcze chce pozyc troche :tuptup:

Ja kupilem sruby do Poldka Trucka...ten sam gwint...tylko "łebki" maja wieksze przez co trzymaja kolka. Jak dobrze i rownomiernie podokrecasz to da sie jezdzic (koles od ktorego kupilem mial tak je zalozone wlasnie w cento)

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:29   

ja mialem skodawke izalozylem felgi stalowe od bmw chyba jeszcze rekina i jak tylko bylo slisko to jezdzilem bokiem i nie wiecej jak 50 km\h :mrgreen:

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:33   

Potestuje na wiosne...mam nadzieje ze nie bedzie najgorzej. Jak na razie felgi czekaja na sezon letni :mrgreen:

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:35   

Napewno nie bedzie zle ale ja w skodzie prawie codziennie sprawdzalem czy mi sie sruby nie poluzowaly :mrgreen:
Zawsze bedziesz mogl opchnac jak bedzie cos nie tak

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:36   

duugi27 napisał/a:
Napewno nie bedzie zle ale ja w skodzie prawie codziennie sprawdzalem czy mi sie sruby nie poluzowaly :mrgreen:
Zawsze bedziesz mogl opchnac jak bedzie cos nie tak

Wiem...ale te felgi mi sie nawet podobaja, a z rozstawem fiatowskim to raczej deficyt. Duzo jest teraz sprowadzonych z niemiec, tylko nie w rozstawie 4x98 :rozpacz:

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:43   

maver niemasz problemu bo masz normalny rozstaw 4x100 a kurde fiat se wymyslil 4x98 i tu klopot tak jak pisze dextus felgi sa wszystkie jakie chcesz ale nie w rozmiarze fiatowskim :mrgreen:

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:46   

tylko ze to koszta i nie wiedomo co to z tego wyjdzie :mrgreen:

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:47   

maver napisał/a:
to zmień sobie rozstaw na 4x100 :D sie nieznam to niewiem ale zmień część do której sie koło przykeca :D i po kłopocie ...

Tia...w ogole sobie Cento na Golfa przeklepie :brechta:

Przerobka wiecej by kosztowala niz zakup nowych felg 4x98 :rozpacz:

duugi27
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:48   

Dokladnie dextus trafiles w samo sedno :twisted:

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-15, 23:49   

duugi27 jakbys trafil gdzies na jakis dobry sklad z felgami i oponami pod Fiata to daj znac...moze i ja cos znowu zmienie :mrgreen:

Odpowiedz do tematu