Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2006-09-03, 15:51
Gała napisał/a:
trool napisał/a:
Gała napisał/a:
Kubły jak kubły, Magic zna moje zdanie, debatowaliśmy ze 3 dni na ten temat na GG co do pasów to akurat Magicowi te wystarczą, zresztą Magic tak zap..... sejem, że jemu to wystarczyłby silnik 0,7 i zawias na seryjnych springach bez amorów
od agentów to ty się z daleka ,
a co do kubełków to słuszny wybór, i nijak gała nieiem oco i chodzi , a po drugie kazdy ma swój gust, jak ty sobie kupis to zobaczymy jak wykombinujesz,moim zdaniem kasa wyłożona w bardo dobrą rzecz.
piszę, tylko, że Magic zna moje zdanie i tyle...., pewnie, że nie wiesz o co chodzi, bo rozmawiałeś z Magickiem tylko, więc skąd możesz znać zdania obu stro
tak czy siak, zawsze powtarzałem, że jeśli coś Ci się podobie to sobie to zaaplikuj i miej w d... reszte świata.... więc skoro takie chciał i takie się podobają to takie ma i tyle.....
więc nie wiem o co to bicie piany.... ja mam swoje zdanie i już... i nie koniecznie musicie mnie nawracać :p
nikt cie nia nawraca, gała ->mówie tylko że każdy ma swój gust.
_________________ trool monster garage
SWAP
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-03, 22:58
No dokladnie
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-04, 09:30
Troolu, to teraz przeczytaj raz jeszcze swojego posta skierowanego do mnie, i tego ostatniego i zobacz co się zmieniło w Twojej wypowiedzi, podpowiem:
"...co do kubełków to słuszny wybór, !!! i nijak gała nieiem oco i chodzi!!! , a po drugie kazdy ma swój gust, jak ty sobie kupis to zobaczymy jak wykombinujesz,moim zdaniem kasa wyłożona w bardo dobrą rzecz..."
a "...chodzi mi o to, aby język giętki powiedził to co pomyśli głowa....", że każdy ma swój gust i pokazując coś, lub poddając dyskusji na forum musisz liczyć się z tym, że jedna osoba pochwali a inna zgani, niestety po to jest forum, i dobrze, że każdy ma swój gust, bo gdyby wszyscy mieli to samo to świat byłby smutny
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-04, 09:42
w polsce niema demokracji jest dyktatura zielono zieloni rzadza wiec Gała strzez sie
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2006-09-04, 12:28
Dość pyskówki bo łby pourywam !!!
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-05, 04:26
Swietne sa te Twoje kubly Magic. Zwlaszcza wzor tapicerki na nich mi sie bardzo podoba. Dobrze, ze nie maja zadnych zielonych wstawek! - takie sa naprawde git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum