Wysłany: 2007-03-20, 16:33 fotele kubełkowe i pasy??
chce sobie założyć fotele kubełkowe sportowe regulowane ze złączonymi zagłówkami jest trochę tego na naszym rynku ale pytanie moje dotyczy czego innego. Może już ktoś z was miał tego typu fotele i pasy wielopunktowe i czy się opłaca robić coś takiego jeśli od czasu do czasu musze kogoś z tyłu przewieźć, bo mam do wyboru dwie opcje albo przerobić obecne fotele na kubły i ładnie obić u tapicera i w tedy też będzie gites albo kupić fotele kubełkowe scalone z zagłówkiem z pasami 4 punktowymi lub 3 punktowymi no bo jak już taki fotel to bez pasów to troche kicha więc jakbym pasów nie zakładał tobym wybrał rozwiązanie przeróbki, tym bardziej że koszta obu są podobne, za to od foteli kubełkowych z pasami 4/3 punktowymi trzyma mnie to że podobno pasy wielopunktowe są niewygodne na co dzień i ciężko się wysiada z fotela no i te miejsca z tyłu które nie mają w tedy pasów. Do radźcie coś I czy to prawda to co napisałem z fotelami kubełkowymi i pasami. Przede wszystkim zależy mi na wygodzie.
Auto: Fiat 126p
Moc: seryjna
Wysłany: 2007-03-20, 16:57
szelki są niewygodne i do jazdy na co dzień ja nie zakładałem no chyba że masz je bardzo poluźnione, dwa z tyłu ludzie będą sie o pasy ocierać...(ale nie wiem jak w polo jest). Jesli na wygodzie ci zależy przede wszystkim to zostaw seryjne fotele i pasy
Ja mam kubly w swoim i serje pasy i daja rade, tylko ja nie mam regulowanych i sie strasznie ludzie szczepia jak wsiadaja do tylu, powiem tak nie zamienil bym kublow na zadne inne fotele, no i tylko kubly odlewane, a nie jakiej buzerki z regulacja
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum