Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2009-07-08, 16:49 Gaziarz
Ma ktoś namiar na jakiś dobry punkt który zajmuje się instalacjami gazowymi??
Potrzebuje zrobić przegląd instalacji i jakąś regulację bo mi się przytrafiło posiadać LPG
Najlepiej żeby to było gdzieś w południowych okolicach krakowa, bo byłem u jednych ale terminy masakryczne.
A przy okazji wie ktoś może gdzie można dostać przewody masowe, plusowe itp. ??
Musze zrobić porządek z elektryką bo pod maską panuje Jumanji
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
przemo [Usunięty]
Wysłany: 2009-07-15, 18:34
Dobry gaziarz jest na pradnickiej,mostek kolo szpitala narutowicza sa tam takie garaze i rozne warsztaty.ja tam serwisowalem gaz u nich i wszystko gralo ,niemialem z nim problemu.
Wysłany: 2009-07-16, 16:07
problem z obrotami na gazie i chyba na benzynie już rozkminiłem ale servisówke instalki i tak pasuje zrobić.
Tutek w takim zwykłym elektrycznym z kablami do prądu??
Bober mi coś przewijał o jakimś sklepie w łagiewnikach ale nie bardzo kojarze gdzie to jest, może Ty wiesz?
W porzypadku instalacj LPG które mają już dużo przelatane jest to że juz reduktor trza regenerować i dlatego mogą być neistabilne wolne onroty na gaziku
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Wysłany: 2009-08-13, 15:38
gaziarz zaliczony nic nie tykał bo mówi że lepiej nie ruszać jak jest dobrze haha
sonda leży więc z regulacją też może byc ciężko. Zaślepiony kruciec od ssącego, obroty się ustabilizowały.
Ogólnie póki jezdzi jest dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum