Wysłany: 2006-05-09, 16:00 Hak w samochodzie pytanie
mam pytanko chciałbym załozyc hak do samochodu i potrzebuje rady moze ktos sie orjentuje gdzie sie znajduje taka firma robiaca te usługi czy istnieje montaz takiego haka sciaganego żeby niebył widoczny ???
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-09, 19:34
dzieki balta,
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-10, 00:20
Niestety na hakach się nie znam. Ale postaraj się o taki, który się łatwo demontuje (ściągasz tylko końcówkę i nie widać że masz hak). Bo taki "sterczący gadżet" szpeci samochód a może Fiat ma taki chowany hak w swojej ofercie. Wiem, że Opel i Porsche ma takie "niewidzialne" haki na 100%
Pozdrawiam!!!!
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-10, 11:03
dzieki, własnie o taki hak który szybko sie ściaga poluje ceny jak sie orientowałem troszke sporawe:)
Hak dzisiaj zamontowany w Rudzie Ślaskiej za cene 670zł z montazem plus do tego trzeba jechac na przeglad w celu zczytania danych i stwierdzenia czy jest dobrze zamontowany koszt 35 zł i w urzedzie za podbicie koszt 15zł tyle kosztuje cała operacjia, firma w tej rudzie ślaskiej robi haki na poczekaniu mozna sobie je modyfikowac pod siebie bo oni niemontuja gotowego produktu tylko na miejscu spawaja szlifuja i go robia od podstaw naprawde polecam godni kontrachenci
miało zajac 5 godzin niestety przeciagneło sie i zajeło to wszystko 8 godzin, wada ich było niestety to żę nigdzie niema zadnej poczekalni i przez ten czas niema co z soba zrobic, jest to na obzerzach miasta,wiec wszedzie daleko mniej wiecej wyglada to tak jak u nas rybitwy czyli lipa po całosci. Ta firma ma pozwolenie na instalowanie robienie haków do innych krajów co niekazda firma posaiada takie uprawnienia
to co lechu robiles tam przez 8 godzin?
siakies slazaczki zapoznales... a moze bagaznik pelny byl z powrotem czesci...
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-24, 23:49
wiesz przez 8 godzin zapozanłem sie z urzedem skarbowym bo był niedaleko i z macdonaldem i z takim jeziorkiem ogolnie nienudziło mi sie było całkiem przyjemnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum