wiec rozmawialem z gosciem z firmy DETECH i w miesiacu sierpien otwiera hamownie wiec mysle sie zapytam co i jak i dostalem taka odpowiedz
Witam
oczywiście nie ma problemu.
Możemy przygotować taki dzień.
dobrze by było żeby kilka autek przyjechało, chociaż z 10...Zapraszam w
drugiej połowie sierpnia, jak już na 100% uruchomię sprzęt.
a to tylko hamowanie , czy jest mozliwosc cos dlubniecia ? np ruszenie kolkami rozrzadu i dolaniem na paliwie itp ( wszystko mam tak wiec nie bedzie problemu , tylko potrzebuje sprzetu ktory zmierzy czy bedzie lepiej czy gorzej ). ile prob pomiarowych bedzie?
wstepnie sie pisze , no i kiedy termin bo przez 2 tyg wrzesnia mam wolne
_________________ Posiadanie znaczka GSi do czegoś zobowiązuje na razie skromne 18.8 PSI dmuchania
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-09-02, 22:48
to chyba pomylil miejsca
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
miker [Usunięty]
Wysłany: 2008-09-03, 08:09
przepraszam pomylielem sie przyznaje hnie ten klawisz dwa razy
juz pisalem do detechu i z racji tego ze jest tyle chetnych druga tura mogla by byc dopiero 27 wrzesnia bo wyjezdza na wakacje
takze panowie przepraszam ale zainteresowanie przeroslo oczekiwania takze jesli sie nikt nie obrazi to przeniesiemy czesc osob na 27 wrzesnia miedzy innymi i ja sie przeniose zeby nie bylo a co mi nawet bardziej pasuje bo zlot w nysie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum