Wyprzedzili mnie Sam nie hamowałem tam ,ale ponoć tanio i ok!
_________________ Jedyna,dwója i dymu od chu...
Brak tylnego mostu to jak brak silnika...
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-04, 21:21
To TCC czy GTR ?, ani o jednej ani o drugiej nie słyszałem ale sprawdzę, dzięki Panowie.
A co sądzicie o V-TECH czy Godula?
Kwestia jest taka, że za kilka dni przyjedzie kumpel z Sącza seryjną Sieną 1,6, zostanie ona pomierzona na hamowni - potem wizyta - Węglarski i znów hamownia - coby mieć pogląd na przeróbki - dlatego właśnie poszukuję w miarę dobrej i nie drogiej
Auto: UT
Wysłany: 2006-01-04, 21:40
Jeśli dobra i niedroga, jeśli może być inercyjna a nie obciążeniowa, to podjedź do Project XS przy Radzikowskiego. Trzy godziny na hamownii z pomiarem AFR wyszło~200zł. Za wjazd skasuja Cię przy dobrych wiatrach 120zł.
A jak się zorganizujesz grupą(ok.7-8aut) na Ciepłowniczą to będzie po~50-70zł.
Za tą kasę może lepiej kupić G-Tech'a(185zł bez wysyłki)do porównania przyspieszenia(tak samo miarodajne w sumie:))? I praktycznie zawsze możesz się zmierzyć po każdej modyfikacji(oczywiście w tej opcji nie obchodzi Cię pomiar AFRu, przyjmując że fabrycznie zestrojony jest ok).
_________________ Każdy samochód może służyć Ci do końca życia - wystarczy nim dostatecznie szybko i bezmyślnie jeździć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum