tak oto wygląda moja rozpórka, dziś po południu zaaplikuję ją do swej centopadaki....
Wzór: od Balty
Materiał - 100% Japanese Steel
Wykonanie: pewien człeczek
a kolor to złoty kameleon element został poddany galwanizacji elektrolitycznej... w zaprzyjaźninej firmie:)
Panie magistrze a co to jest galwanizacja elektrolityczna, bo ja nie z tych sfer i sie gubię?
Wysłany: 2006-08-05, 11:41
we sumie to nie wim ale to [powłoka, która zapobiega korozji i fajnie wygląda a oto regułka:
Galwanizacja - potoczna nazwa galwanostegii, czyli elektrolitycznych metod wytwarzania powłok na różnych materiałach. Najczęściej galwanizacja odnosi się do jednego z podstawowych zagadnień galwanostegii, czyli praktycznego wykonywania trwale przylegających cienkich powłok metalicznych poprzez osadzanie jednego metalu na innym (np. miedziowanie, niklowanie, chromowanie). Także potoczna nazwa ogółu tego typu usług świadczonych przez zakład galwanotechniczny.
Jak sie kiedyś zmieni autko bedę wiedział gdzie się zgłosić po informacje wiażące sie z wykonaniem takowego "patyka"
_________________ Jedyna,dwója i dymu od chu...
Brak tylnego mostu to jak brak silnika...
T-O-M-E-K [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-05, 13:36
Bardzo ladnie wygląda....gratuluje.. ładnie bedzie sie prezentowac pod maską
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-05, 15:07
No pieknie panie pieknie
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-05, 23:31
dałem ciała tylko z jedną rzeczą.... stawiam 3:1 że Magic na pewno się tu przyczepi:
otósh nie chciało mi się już jej pomiziać jej papierkiem ściernym rzędu 800 - 1000, może 1500 i widać na niej ryski półokrągłe w poprzek wykonane papierkiem 500...
ale jak ktoś nie wie to pomyśli, że tak ma być w każdym razie efekt ciekawy wyszedł.....
i jush zamontowana w autku sobie pod maseczką siedzi
wszyscy mają czerwone, a ja mam złoty kameleon
pozdro 600
artest_NS [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-06, 11:28
No chłopaku widzę, że nie próżnujesz... Szykuj rakietę co by się wreszcie u nas pokazać
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-06, 12:31
artest_NS, jak się mają sprawy ze spotem u was 27.08?
artest_NS [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-06, 12:38
Aktualnie czekamy na pisemną zgodę z Ratusza, bo spocik będzie z wjazdem samochodzików na sądecki rynek... Patronat Rady Miasta, medialny regionalnej tv, itd... Sprawa była załatwiana przez biuro poselskie, a co za tym idzie ustna zgoda juz jest Na papierki jak juz pisałem czekamy, żeby wszystko miało ręce i nogi. Reasumując możecie powoli się przygotowywać, żeby później stresów nie było bo z miłą chęcią ugościmy was znów Mam nadzieję, że tym razem też się wybierzesz
P.S. Na bierząco info będzie na naszej stronce www.mzsm.dl.pl , ale oficjalne zaproszenie napisze wam też u was.
Pozdrawiam
Gala nie przyczepie sie do rysek:) bo to normalna sprawa podczas obrabiania metali, nieda sie wszystkiego wykonac idealnie Ale rozpora prezentuje sie idealnie
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum