Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1455 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2008-01-08, 23:35
Nie każdy ma kasę i czas żeby ostro wziąć się za auto...Nie każdy spędza dzień w garażu...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2008-01-09, 21:18
zobaczymy jak wy to zrobicie.
ja tak zrobilem jak jest zeby to chodzilo a instaalcje z druta bedzie przerobiona jak ciepło będzie i przedewszytskim czas pozwoli bo niemoge sobie pozwolic na brak srodak transportu, i tak na samodzielnego swapa dobrz emi to wyszło.
co do hamulców - to moje zdanie jest takie , jak sie nie jeździ po gorach. OS'y itp. to dobry płyn i wszystko w tej historii. bo musze ostro butowac po hamulcu zeby mi sie przypowietrzył , póki co to drugi raz mi sie zdarzyło i to bardzo niewiele ale to wyczuwam.
Wysłany: 2008-01-09, 22:15
a czy ja myśle ze mi hamulec padnie?? i czy mi padł? a ja mocy z tego nie korzystam. - jakoś do tej pory w pelni korzystam a ze czasem (raz na miesiac)sie płyn przegrzeje to tylko i wyłacznie kwestia płynu z dolnej półki.
wiec sory daruj sobie .
pytaj na centomani kto ma w 1.2 hamulce od UT i kto sadzi ze trzbe miec lepsze.od serii z dobrym płynem i klockami?
ja mam brembo maxy z dobrym klockiem i płynem do du..
Wysłany: 2008-01-09, 22:23
o to tu chodzi ze by kazdy sie wypowiedzial,
napewno hamulce z UT są dobre.
lecz wedlug mnie i nie tylko. dobry klocek i dobry płyn w zupełnosci wystarcza.
ale to moje IMO
_________________ trool monster garage
SWAP
MichalCTR [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-22, 15:04
Ja używam Motula RBF660 dot 4. Najlepszy na jakim smigalem. Full syntetyk, temp. wrzenia 325 stopni C. Nie musisz jeszcze wymieniać całych hamulców. Wystarczy zapodać jakiś upgrade z oferty EBC lub Ferodo. Nastepny stage to moga byc przewody w stalowym oplocie. Poczujesz duzą róznicę.
roznia sie punktem wrzenia 325 do 312 co w przypadku jazdy ulicznej raczej jest malo wazne, roznica w cenie oczywiscie zalezna od miejsca kupna okolo 20 zl, jak dla mnie 660 wymyslili dla podreperowania budzetu i wyciagniecia kasy od naiwniakow....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum