Troolu zmadzej i zapodaj hample z UT, moze keidys do tego dorosniesz i nie bedziesz sie bawil w druciarnie.
A plyn to Motul RBF600 najlepszy produkt na runku jaki jest
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wiek: 27 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 1093 Skąd: Kraków -okolice
Wysłany: 2008-01-08, 18:56
po h.. mi hamulce UT dobry płyn i hamulce zwykła wytrzymuja. ja na rajdach nie jeżdze.
jak dla mnie UT to szkoda wydanych pieniedzy ktore mozna przeznaczyc na cos innego.
hamulce z UT nie sa takie drogie... a nawet jaka w rajdach nie jezdzisz to lepiej jak auto ci sie bedzie zatrzymywac 3m wczesniej bez gotowania plynu... poza tym narzekasz ze hamulce slabe przy 75 KM a szukasz jescze 19 KM... wieksza moc trezba miec czym zatrzymac..
twoje hamulce byly liczone dla silnika 0.7 i mocy 29 Km, teraz masz wiekszy ciezar z przodu, wiecej Koni, rozwijasz wieksze predkosci wiec najpierw powinna byc zmiana hamulcow a potem silnika.... to jak naczynia polaczone zmiany jednoego pociagaja za soba koniecznosc zmiany drugiego, zrob porzadny swap a nie druta....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
moze ty zrobisz to pogadamy.
bo widze ze niemamy o czym rozmawiac
jak bede budowal malara to pierwsze co to tarcze na przod... poza tym spoko moge sie nie udzielac bo widze ze masz swoje widzimisie i nie przemawiaja do ciebie zdania innych...
trool napisał/a:
a po drugie chyba nie wiesz o czym mowisz.
wskaż mi róznice w budowie hamulców w 700 i w 1100 ?!!!
wydawalo mi sie jest roznica ale ok moze nie ma... nie zmienia to ze nawet uklad seryjny jest liczony dla silnika 1.1 o mocy 55 KM a nie 1.2 75 KM
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Panowie chyba jest bardziej wydajne serow w 1.1 niz w 700.
Niestety podstawa to hample, ja pierw robie to co najwazniejsze a na koniec silnik, ktory juz defakto stoi w garazu i czeka na przemodzenie
Troolu a nasze swapy jak beda z balta robione to druta napewno nie bedzie
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum