Wysłany: 2006-06-19, 22:45 Klimatyzacja - prosze o pomoc
Witam jestem tutaj nowym uzytkownikiem z Krakowa i chcialbym sie dowiedziec gdzie tanio i sprawnie mozna napelnic klimatyzacje do Opla ...
z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-19, 22:47
porozmawiaj z KIMEM on wszystko na ten temat ci powie
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2006-06-23, 08:23
Odnośnie napełnienia klimy to polecam zakład mieszczący się na ulicy Żmujdzkiej nazywa się "SAS Styła" To jest ogólny serwis zajmujący się serwisowaniem aut. Mój szef za napełnienie klimy w Mondeo + sprawdzenie kilku rzeczy (zresetowanie poduszki w kompie, sprawdzenie zawieszenia i coś jeszcze) zapłacił 140zł
Jak ktoś ma lepsze propozycje to pisać
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-25, 15:00
w ubiegłym roku w salonie Mitsubishi Moto-Gabra przy wielickej można było sprawdzić szczelność i nabić klimę za 120 zł, nie wiem jak jest teraz
pozdrówko
lord bishop [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-26, 19:08
To ja sie podłącze.... Nie wiecie gdzie można by załorzyć klime do peugeota 406?? (A czemu kaczor ma mieć lepiej niż ja ) Zalożenie nowej nieorginalnej to wydatek Od 6 do 8 tyś.... (nie stać mnie) Dzwoniłem do paru szrotów i za kompletną klime wyciągniętą z auta powiedzieli mi 1000 do 1500 tylko ze trzeba ją zalorzyć. Macie moze jakiś warsztat ktory by to zrobił??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum