kiedys byl na pradnickiej tuz przed szpitalem koles ktory sie tym zajmowal, mojemu staremu pare lat temu robil skode favorit, ale czy jest nadal to musialbys podjechac i zobaczyc....
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
Ta blacharnia kolo imbramowksiego zajmuje sie tez konserwacja autek Przynajmniej jak gadalem z lakiernikiem to mowil ze robia
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-11, 02:07
Ja robiłem konserwacje na ul. Lea Niestety ceny nie są małe. Ja dałem 600 zł za konserwacje podwozia i profili zamkniętych. Co roku trzeba jeździć na przeglądy. Ja mam najbliższy za tydzień w piątek. Co do plusów, to podobno robią konserwacje 3-ma warstwami (ja się na tym nie znam, ale ludzie, którzy mają o tym pojęcie powiedzieli, że mam dobrze zakonserwowane auto Z tego co wiem, to zakład istnieje ponad 20 lat (wtedy mój tata konserwował swoje pierwsze auto). W razie czego mogę dać namiary na PW
Pozdrawiam!!!!
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-11, 11:46
kola to jak mozesz daj mi prosze jakies namiary na nich zgóry dzieki
Auto: HONDA CIVIC COUPE
Moc: 105KM
Wysłany: 2007-03-27, 20:23
Samemu proponuję. Mycie podwozia jakieś 40 zł, materiał BITEX 5kg 45zł (sama smoła) albo ALUBIT 5kg 87zł (smoła+alu) albo REFLEKSOL 5kg 110zł (smoła+alu+antygrzyb). Autko na kanał lekkie czyszczenie bardziej zniszczonej powierzchni (drucianka+papier) i jazda, smarujemy . Tyle że jest przy tym cały totalnie cały dzień stracony i dużo pędzli zużytych, Ale za to faza od wąchania jest mega ostra . Grąco Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum