siemka mam Tige ci co mnie znaja wiedzia:) rozmawialem z kaczorem kiedys na temat zmian i dalej poszukuje ,blacharza ktory wyklepie mi delikatnie maske zrobi na gładko bez znaczka i wytnie 2 wloty powietrza na bokach ( co do wlotów to chce poprostu wyciac i brzegi delikatnie zaokraglic oraz wkleic siadke od spodu) jak ma ktos warsztat i robi cos takiego albo ma kogos w 100% pewnego i dobrego prosze pisac, najlepiej na GG 2998095
2 sprawa prezyciemnienie szyb firma ktora przyciemni mi boczne szyby w rozsadnej kwocie !! a nie za 250 jak koles przy giełdzie elektrycznbej !!
no to u Wadowskiego jest taki jeden magic od poszerzen i klepania takich roznych gadzetow, zadzwon umow sie i wytlumacz oco biega
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
moro [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-18, 19:45
JAK COŚ TO MAM NAPRAWDE DOBREGO LAKIERNIKA I BLACHARZA !!!!!!!!!!! W ROZSĄDNEJ CENIE >>>> !!!!!!!
--------- mogę dodać że od lat robię auta u gościa i nigdy nie wracałem na poprawkę nawet gdy naprawa dot. auta po centralnym dzwonie w drzewo -----------
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-18, 21:27
No bo ja generalnie mam całe auto do poprawek i do zmiany koloru takie plany:P Ale co z tego wyjdzie to się okarze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum