Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-15, 12:51 Montaz i legalizacjia haka holowniczego w smaochodzie osobow
mam takie pytanko kupilem sobie hak holowniczy do kadeta ze szrotu z innego kadeta zalozylem go i pociagnalem wiazke elektrycznaq i jest wszystko git teraz mam takie pytanie jak moge to zalegalizowac zeby miec pieczatke w dow rejestracyjnym ze mam hak zadnej legalizacji niemam tylko na tym haku jest jakas taka tabliczka metalowa z niewyraznymi jakimi rzeczami hak jest orginalny niejest to samo robka i teraz niewiem czy jedzie sie na przeglad techniczny oni patrza sie jest hak ok wypisuja ze jest i jedzie sie do urzedu miasta i wbija sie to czy trzeba dostarczac jakies legalizacjie faktury montarzu ???
homologacje musisz miec na papierze, z tym jedziesz na przeglad i jak dopuszcza auto do ruchu z tym hakiem to udajesz sie do wydzialu komunikacji po wpis do dowodu rej.
Wysłany: 2008-03-16, 00:20
tak jest ale czemu zakładasz do kabrio hak?? nie wygląda to troche dziwnie??
Wysłany: 2008-03-16, 08:06
no dokladnie hak zamontowany jeste tak zeby jak najmniej bylo go widac ale niestety potrzebuje hak poniewaz bede sie od maja budowal i musze wozic rózne pierdoly przyczepka bagazowa i do tego potrzebuje wlasnie haka a na wypas wakacyjny przyczepe campingowa sie zapnie i bedzie gites
Wysłany: 2008-03-16, 20:16
niema problemu od maja juz zaczynam budowac jeszcze tylko czekam na warunki przylacza wodociagu a buduje sie w gorach kolo Mszany dolnej wiec zapraszam mozesz wpasc na jakiegos grila
toska
Wysłany: 2008-05-03, 14:28
Panowie ale wiecie ze od 1 maja wszedł przepis dotyczący haków. Niepowiem o jakie chodzi bo kumple o tym gadali a ja nie słuchałam są jakieś takie haki które są od 1 nie dozwolone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum