Wysłany: 2006-04-18, 09:33 Nakładki na progi pomocy
Suchajcie mam pytanko kupiłem sobie nakładki na progi i przymierzałem do samochodu ale jest problem ze one nie sa tak idealnie dopasowane do samochodu, dociagałem je w rócnych miejscach na siłe, jak je sie montuje i dopasowywuje i jak je polakierowac prosze o pomoc zgóry dziekuje
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2006-04-18, 11:26
Jedna lub dwie warstwy dobrego podkładu na plastik, lakier i powinno być gitesss...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-18, 15:09
wiem do nadkoli blachowkretami tylko tak na długosci 15 cm ta nakłądka ktorą mam na wysokosci drzwi strasznie odstaje na jakies 1 cm imusze bardzo mocno dociskac zeby było git myslicie ze klej do szyb da sobie rade z takim czyms? a moze porfilaktycznie walnac do prgu blachowkreta i go zaszpachlowac na nakładce, acha i jeszcze jedno czy przed montazem tych nakładek przelakierowac progi jakims barankiem albo innym srodkiem konserwujacym?
progi zawsze warto zabezpieczyc barankiem, zwlaszcza jak chcesz je blachowkretami traktowac ale mysle ze pomysl Troola dobry jest, zaprzec o cos i zostawic na pol dnia biech zlapie
_________________ there's no life like low ride
kochajmy sie jak Bracia liczmy sie jak Zydzi..
chociaż kaszle, ciężko stęka jest jak skała i nie pęka
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-06-30, 12:59
problem jak wam wiadomo zażegnany nakłądki założone i jeszcze odziwo nieodpadły hehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum