Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Odnowa alufelg
Autor Wiadomość
Maila 

Auto: Opel Tigra
Wysłany: 2010-10-17, 21:24   Odnowa alufelg

Czy odnawial ktos moze w Krakowie alufelgi? Macie jakies namiary na kogos kto zrobi to dobrze?
Moje alusy podobaja mi sie na tyle, ze nie chce ich zmieniac, ale sa juz porysowane na tyle, ze mnie to zlosc.. :) Na zime mam stalowki z zimowkami, wiec nie spieszy mi sie..

Tiger 

Auto: Stilo/BMW
Moc: 1.9JTD/1.8IS
Wysłany: 2010-10-17, 23:27   

Marek Czaja w wieliczce, znajdziesz w goglach, 1 z najlepszych ludzi od tego:)

KRT 

Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wysłany: 2010-10-20, 16:51   

Dokłądnie Czajka wymiata . Moje alu letnie są odpicowane przez niego do tego strzelone na czarny mat i oblatałem na nich ten sezon a felgi były zmasakrowane a jedna to wogóle ( Kimo pamięta co z nią zrobilem z jedną felga jak wypadłem z drogi i rozjeb@łęm zawias tylni belka pękła więc wyobraż sobie jak felgi wyglądałz a dalej na niech śmigam bo tez mi sie podobaly i niechcialem innzch ) i był dramat mówili mi żebym ją wyrzucił a on ją tak odjeb@ł że nawet niewiem teraz która to była . Tylko ma terminy dlugie ale akurat na zime ja mu dalem w styczniu i przyjechaem po nie w marcu . Czeka sie tak z miesiac . Za 4 felgi z czego jedna totalnie zmielona odnowienie ich razem ze strzeleniem w mat i zalozeniem opon z wywazeniem dalem chyba okoo 550zl moze i duzo ale jest git heee rozpisalem sie ;-) aaaa to do niego number 602+138+246

Odpowiedz do tematu