"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
madarek4 [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-02, 17:27
Też mam te oponki zrobiłem już na nich 400 km w tym roku, jak na razie moje wrażenia z jazdy są bardzo pozytywne. Dobrze trzymaja się drogi i nie szumią zbyt bardzo na suchej drodze. 155/65 R13 kosztowały mnie 115zł za sztuke
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-03, 20:01
lukek napisał/a:
HaiFisch napisał/a:
i wybór padł na Dębica Frigo 2
a tutaj padl na Dunlopa M3 (mial byc Goodyear UG7, ale akurat nie bylo)
Zarówno Dębica i Dunlop to są bardzo dobre gumy na zime. Dunlop trochę lepszy, ale przy spokojniej jeździe w zimie trudno wyczuć różnice
Pozdrawiam!!!
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-03, 20:21
Cytat:
Zarówno Dębica i Dunlop to są bardzo dobre gumy na zime. Dunlop trochę lepszy, ale przy spokojniej jeździe w zimie trudno wyczuć różnice
przy spokojnej jezdzie, to wlasciwie kazde opony sprawuja sie dosc podobnie. najwazniejsze sa te momenty, w ktorych mozesz dolaczyc do 6% smiertelnych wypadkow spowodowanych przez zly stan ogumienia.
A model opony to juz ciezko wybrac. Ja raczej nie mam zaufania do Debicy (chociaz mieszkam niedaleko i tam kupowalem )
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-04, 22:25
przy okazji zaptam sie was ile trzeb dac za wymiane opon bez wywazniea chodzi mi o sciagniecie opon z felg stalowych i ząłozenie na alu ma ktos pojecia jaki to jest koszt tak pi razy oko??
Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2006-11-05, 16:04
K1Lech napisał/a:
przy okazji zaptam sie was ile trzeb dac za wymiane opon bez wywazniea chodzi mi o sciagniecie opon z felg stalowych i ząłozenie na alu ma ktos pojecia jaki to jest koszt tak pi razy oko??
normalnie kosztuje 10 zeta od kola tj. sciągnięcie i założenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum