ospojlerowanie 306
Autor
Wiadomość
HortexBochnia [Usunięty ]
Wysłany: 2008-03-10, 23:16 ospojlerowanie 306
Witam jak pewnie wiecie kupiłem 306 od Maxiego i chciałbym go jeszcze trochę upiększyć nowymi zderzakami, macie może kogoś lub wiecie gdzie można do niego ospojlerowanie dostać?? allegro odpada gdyż tam są brzydkie:/ a jak byłem na giełdzie samochodowej 2 tyg temu to nie mieli tego modelu
Wysłany: 2008-03-11, 15:49
dokładki odpadaja ponieważ przedni zderzak jest tak połamany ze tak jak by go nie było.
HaiFisch
StockForTheSuckers!
Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2008-03-11, 16:09
HortexBochnia napisał/a: dokładki odpadaja ponieważ przedni zderzak jest tak połamany ze tak jak by go nie było.
to kup oryginał i spróbuj dopasować dokładke z innego auta... może z golfa III, bądź meganki...
niekupuj zderzaka podróbki bo ciężko go później dopasować a pęka odrazu przy nawet lekkim kontakcie z przeszkodą...
a i tych spojlerów, progów made in poland również bo zwieśniaczysz auto...
napewno mu nic nmie potrzeba oprócz dokładki z przodu...
P.S. a jak byź zamieścil info i zdjęcia tego auta to napewno byś usłyszał więcej opini na ten temat...
Pozdrawiam
_________________Galeria HaiFischa
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
Wysłany: 2008-03-11, 18:46
oto fotki
HaiFisch
StockForTheSuckers!
Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2008-03-11, 20:30
na przód szukaj oryginału i widzę że jest dokladka i to powinno wystarczyc, a tył... hmm... dla mnie jest OK
_________________Galeria HaiFischa
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
goldi [Usunięty ]
Wysłany: 2008-03-12, 09:31
ja bym lekxów sie pozbył z tyłu są brzydkie, a zderzaki oryginał i na ziemie z nim + duża fela
Wysłany: 2008-03-13, 20:05
a tym zdjęciu wyszły jak wyszły :/ ale jak są czyste i auto po woskowaniu to zuper wyglądają wiec ich niewyminiam choć mam w garażu seryjne
Bartez [Usunięty ]
Wysłany: 2008-03-17, 08:21
dla mnie też tył w porządku jest ale gleba by mu sie przydala
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachMożesz załączać pliki na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku