Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
pomoc zs skrzynią biegów w cinqecento 700
Autor Wiadomość
marcin
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-13, 09:37   pomoc zs skrzynią biegów w cinqecento 700

witam.Mam problem,rozebrałem skrzynie biegów i nie moge jej złożyć.ma ktoś jakiś schemayskrzyni??moje gg to 4411995.Prosze o jakiś schemat lub pomoc.Z gury dziękuje :rozpacz:

marcin
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-13, 09:42   

zapomniałbym skrzynia biegów jest manualna

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-13, 21:44   

Bry!

Zapraszam tutaj: http://www.centomania.6r.pl/forum/

Pozdrawiam

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-13, 21:45   

marcin napisał/a:
zapomniałbym skrzynia biegów jest manualna

A widziales automat w 700-tce?? :brechta:

artibydg
Gość
Wysłany: 2007-07-23, 20:50   

sluchajcie mam problem ze skrz a mam seiczento 1.1 i nie wiem dlaczego ale nie ma tylko 3 birgu podejrzewam ze jakis mechanik cos namieszal wiec kupilem sobie 2 skrzynie na przekladke tylko zastanawiam sie czy jest sens bo na moje poprostu zle jest cos ustawione zaznaczam ze jestem dlugoletnim kierowcoa i po szkole samochodowej i jeszcze z takim czyms sie nie spotkalem Moze pomoze mi ktos w jaki kolwiek sposob z gory dzieki wielkie moj nr gg 2732896

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-23, 22:07   

artibydg napisał/a:
sluchajcie mam problem ze skrz a mam seiczento 1.1 i nie wiem dlaczego ale nie ma tylko 3 birgu podejrzewam ze jakis mechanik cos namieszal wiec kupilem sobie 2 skrzynie na przekladke tylko zastanawiam sie czy jest sens bo na moje poprostu zle jest cos ustawione zaznaczam ze jestem dlugoletnim kierowcoa i po szkole samochodowej i jeszcze z takim czyms sie nie spotkalem Moze pomoze mi ktos w jaki kolwiek sposob z gory dzieki wielkie moj nr gg 2732896

Po pierwsze to tak wypadaloby sie zarejestrowac....

po drugie przywitac....

a dopiero pytac.... :cool:

A poza tym z problemami dot SC/CC zapraszam tutaj: http://www.centomania.6r.pl/forum/

ziuzio

Auto: UT
Wysłany: 2007-07-23, 22:41   

artibydg napisał/a:
sluchajcie mam problem ze skrz a mam seiczento 1.1 i nie wiem dlaczego ale nie ma tylko 3 birgu podejrzewam ze jakis mechanik cos namieszal wiec kupilem sobie 2 skrzynie na przekladke tylko zastanawiam sie czy jest sens bo na moje poprostu zle jest cos ustawione

Jak najbardziej możliwe gdy 'rozsypie' się synchronizator lub tryb 3-go biegu.
Gdyby było coś źle ustawione, to inne biegi też nie działałyby prawidłowo.

Odpowiedz do tematu