Witam. CHopcy mam sprawę do was. Może macie jakieś namiary na kogoś kto w okolicach Krakowa, Tarnowa jest w stanie poszerzyć nadkola i posiada maszynkę do tego. Kupiłem do Seja aluski 14" 8J i trochę wystają, pasuje go poszerzyć ok. 3cm na strone tył i 2cm przód.
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
grzesiekkbc [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-04, 21:18
OK już się zapisałem, przywitałem, opowiedziałem, opisałem.
kriss [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-05, 18:11
grzesiekkbc napisał/a:
OK już się zapisałem, przywitałem, opowiedziałem, opisałem.
hehe to ciekawe jakie teraz konkrety padna... w sumie tez jestem na etapie poszerzania...ale najwazniejsze jest sie przywitac
grzesiekkbc [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-05, 20:43
Panowie czyńcie swoją powinność mam osobę w Kraku która ma maszynkę ale szuka jak na razie garage, kolega Magic coś zaproponował ale nie wiem jeszcze czy akurat ta osoba da rade się wyrobić. Piszcie co wiecie
jasiek31 [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-25, 09:19
witam jak by co to ja mam garage i tez jestem zainteresowany poszerzaniem to mozna by u mnie jab by co
Panowie czyńcie swoją powinność mam osobę w Kraku która ma maszynkę ale szuka jak na razie garage, kolega Magic coś zaproponował ale nie wiem jeszcze czy akurat ta osoba da rade się wyrobić. Piszcie co wiecie
Grzes bedzie na dniach
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum