Witam. Złapałem kontakt z gościem, który ma wszelkiego rodzaju produkty firmy MOTUL. Ceny, jak mi się przynajmniej wydaje - są dość atrakcyjne jak na tak renomowaną firmę. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, serdecznie zapraszam. Sam wlałem wczoraj pól-syntetyka MOTUL 4100 POWER TECHNOSYNTHESE (132zł), do swojej Hanki, zobaczymy jak się będzie sprawował.
Ostatnio zmieniony przez xxpaco 2007-04-22, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
orlik [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-06, 08:40
nieznam sie zabardzo na olejach a w wkrotce musze wyminic do tej pory lalem
OLEJ CASTROL LongLife III 5W-30 RALLY
ale troche dorgi wiec jak by mi ktos doradzil jaks tansza opcje nie zchodzac z jakosci to chetnie kupie zwlaszcza ze wchodzi mi 7 l i w prztypadku tego oleju jakies 50 zl/l
plus byl taki ze zmianialem co 20 tys
kola [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-06, 13:37
Ja na Twoim miejscu zalałbym Motula. Wprawdzie trochę kosztuję, ale według mnie to bardzo dobry wybór
Auto: D14A2 MA8
Moc: 98KM ~~ Narazie ;)
Wysłany: 2007-04-22, 12:49
Lukek, jak już zalejesz i sprawdzisz, to napisz jak się olej sprawuje. Z góry dzięki
_________________ <-- OLEJE, PŁYNY FIRMY MOTUL
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-07, 20:15
xxpaco napisał/a:
Lukek, jak już zalejesz i sprawdzisz, to napisz jak się olej sprawuje. Z góry dzięki
Olej zalany jezdzi od dwoch tygodni. Silnik chodzi ciszej, jak na moje ucho, to znacznie ciszej, nagrzewa sie do optymalnej temp. szybciej. Trudno jednak po tych spostrzezeniach wyciagac wnioski i porywnywac z tym co mialem, bo olej jest nowy, teraz jest cieplej. Na wnioski trzeba by poczekac jakies 12tys. km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum