Wysłany: 2007-07-24, 20:14 przekrecony gwint... gdzie nagwintują głowice??!!
czesc
nie wiecie gdzie nagwintuja mi dziure w glowicy?? kur... przykrecalem weza do smarowania kompresora i urwal sie gwint gwint jest po prawej stronie bloku, tam gdzie czujnik cisnienia oleju... ale sie wkurzylem ;/
U jakiegos tokaza lub wkrec go jeszcze raz na kleju jest taki specjalny co nie pusci ani oleju i bedzie trzymal chyba ze wyciagnoles caly gwint na tej srubce
dizeki balta za namiar na tego machera jak bede mial czas to podjade jutro do niego zapytac co i jak... a co do kleju to nie wiecie gdzie taki klej kupic w krakowie?? poza www.allegro.pl hehe
dzieki za szybką odpowiedz widze ze maja oddzial na al. 29-go listopada to zaraz kolo mnie, podejde jutro sobie lookne co ciekawego maja
jeszcze raz dzieki
ja bym proponowal nagwintowac to wiekszym gwintem i wieksza szpilke, magik od glowic jest na plaszowie na Lanowej na prawo od DPS
bylem... firma AUTO-FREZ ul. Łanowa 36 gościu to zrobi ale na zdjetej głowicy :/
wczoraj znalazlem magika ktory powiedzial ze zrobi to na silniku... umowilem sie z nim wstepnie na wtorek/środa wiec zobaczymy co i jak... w sumie to wypadaloby juz zrobic tego szrota hehe i podjechac na spota z kompresorem
heh po dwoch tygodniach postoju mojego szrotolota w koncu znalazl sie fach-man ktory nagwintowal glowice na silniku tak wiec dzisiaj zrobie jazde probna dawno tym parchem juz nie jezdzilem hehe
......
jazda probna zakonczona zdecydowanie lepsze osiagi w sumie wszystko ok z tym ze .... taka mala przygoda
stoje na swiatlach, robi sie zielone wiec jeden 5000obrotów, wrzucam 2 i slysze strzal (jak w gaznik w maluchu) patrze w lusterko i nic nie widze siwy dym hehe wiec zjechalem na pobocze ...
cos sie stalo bo z rury leci siwy dym, lepszy niz swieca dymna (chyba oddam corka do armii hehe) smierdzi palonym olejem, otwieram maske ale korby nigdzie z boku nie zobaczylem smile.gif w sumie tyle z efektow wizualnych smile.gif
cieakwe co to... cos wiekszego czy tylko uszczelka w sumie corek dluzszy czas jezdzil bez kompresora a jak dostal cisnienie to zrobil jaja hehe, jak ktos chce ogladnac to stoi na dobrego pasterza obok tesco, porzucilem go tam bo w dzien z takim dymem to strach jechac... wezme go jak sie sciemni
dymi tak jak to zdjecie na dole chyba sobie wykrakalem....
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum