Mam pytanie do osob ktore same przyciemnialy u siebie. Czy jakos specjalnie trzeba przygotowac wczesniej szyby ? ja slyszalem ze mozna przejechac zyletka na mokro w celu zebrania malych ziarenek czy to prawda to nie wiem. Mam tez pytanie o firme jakiejs tanszej folli zeby nie zepsuc za pierwszym razem tych wyzszej jakosci
Wysłany: 2006-04-17, 12:43
duracelku ja przyciemniałem karolinie w SC folia była kupiona najtańsza 14 zł za rolke na sejaka wyszły dwie rolki, Najpierw wyjelismy wszyskie szyby z samochodu i połozylismy na duzym stole w miejscu dobrze oswietlonym zdarlismy wszystkie nakleiki ktore były przyklejone od wewnetrznej strony i dokładnie umylismy szybe płynem do mycia szyb clinem uzywajac do tego papierowych reczniczków po umyciu spryskujesz wodą szybe oraz folie i nakładasz na szybe i specialna packa wyciagasz wode spod tej foli pózniej docinasz rogi tak zeby folia była krótsza od szyby mniej wiecej 3 mm, po tym zabiegu kładziesz szybki w ciepłym miejscu czekasz ok 10 gdozin na wyschniecie ich takie idealne i wkładasz je i po sprawie, postaram sie zrobic zdjecie Karoliny sejeka jak wygladaja szybki
no wlasnie jej mowilem zeby fotki zrobila wiec rob foty i wrzuc na forum
Wysłany: 2006-04-17, 13:17
oki duracelku masz to jak wbanku, a jezeli masz czas w tygodniu to podjade tym sejakiem do ciebie to sobie go obczaisz jak wyszedł( oczywiscie jak Karolina sie zgodzi)
Karasik2 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-18, 00:34
a jakas firma zajmujaca sie tym... potrzebuje przyciemnic na niebiesko lub zielono ...
Karasik wpadniesz obadac keidys te korki to podjedziemy do typa i pogadamy
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-19, 14:51
Alan Pokusa na Klinach ma ceny bardzo wysokie z tego co sotanio słyszałem przyciemnienie wszystkich szyb w fiacie seicento 500zł bo kumpel chciał tam robic
na walerego sławka firma sie teraz nazywa red line, tam robiłem, gość pracował w foliatec-u więc fach ma w rekach, ja jestem zadowolony kilka lat i nadal żadnej rysy nie mam i nie jest drogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum