A odświeżę wam temat Czemu nikt nie czyta co jest na stronie napisane ? http://www.carsolar.com.pl/?link=piecowe
1000zł jak byk tam wisi a wszyscy o cenę pytają...
pawlo [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-09, 20:45
ile neonki ciekaw jestem ja dalem za swoje 350 zl za kaplet
Auto: Opel Kadett Cabrio GSI
Moc: 115
Wysłany: 2008-03-15, 08:59
no dokladnie na stronie wszystko jest napisane co do magicka to ja neiwiem jak on tam rozmawial alan (czyli wlasciciel tego zakladu) jest w kazdy w torek wieczorem tam jezeli chodzi o piecowki to on nieprzyciemnia bo niema na tro warunkow w tym blaszakow na klinach a bardziej to juz sa opatkowice tylko te szybki wysyla do zielonej gory kurierem i koszt przyciemnienia wszystkich szyb jezeli sobie sami wyciagniecice i tam zawieceicie to mniejwiecej 450zl-600zl w zaleznosci od samochodu, tyle ze jest jeden minus takiego przyciemniania piecowego aby bylo to zgode z rpzepisami ruchu drogowego stopien przycieminienia bedzie strasznie lipny wogole tego niezalwazycie, zeby bylo fajnie to juz jest nielegalnie i jak wam zmierza stopien zaciemnienia szybki to jest po dowodzie rejestracyjnym a tego niezerwiecie wiec na waszym miejscu zostal bym przy foli taniej zawsze mozna zerwac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum