Yo wszystkim,le diable mówił że możecie mi pomóc.Chce przyciemnic szyby w moim Tigrze qmpel chce w golfie 3,jako ze po 2 zrywaniach folii w golfie u qmpla postanowiłem zainwestowac w piecówki.No i ze śląska najbliżej piecówki robią w waszym pięknym mieście
carsolar
Możecie mi cos na temat tej firmy powiedziec no i czy ktos tam juz robił z was piecówki??
a jaki koszt i jak trzeba przygotowac auto ? jaki kontakt ?
MaQ [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-02, 22:05
u mnie w czeladzi facet toniby też robi ale okazuje sie ze on to poprostu wozi do krakowa do nich no i za przód w golfie 3 to około 600,- rzucił. levy a kontakt masz w tym 1 poscie -carsolar
Bylem u goscia niestety wlasciciela nie zastalem, ale gosc powiedzial zeby zadozwnic na numer ktory podal wam dext, ale powiedzial mi tyle ze jak byscie sie zgadali na wiecej osob to jakas znizke by sie dualo zalatwic
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-05, 00:04
To może i ja bym się pisal, jak cena była by przystępna
najlepiej zadzowncie i umowcie sie z chlopem keidy bedzie u siebie w firmie, wtedy ja tam podjazde zorbie liste aut jakie by sie sciemnialy i wtedy sie z nim postaram dogadac, zaproponuje mu reklame na naszym forum lub cos w tym stylu powinien gosc na to poleciec
TKK - nie dla idiotow!!
Bond [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-05, 21:07
wiesz... my raczej pytamy orientacyjnie ile kasy na to trzeba wylozyc bo w ciemno nie ma co jechac
Bond nie wy pojedziecie tylko ja, tylko niech ktos z was zadoznwi i umowi sie konkretnie z chlopem w ktre dni mozna go zastac ja podjade i obgadam sprawe
TKK - nie dla idiotow!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum