zbierałem sie zbierałem az sie w koncu zebrałem i zrobiłem sekcje zwłok kompresora
nie wyglada najgorzej a wrecz przeciwnie prawie jak nówka nie śmiganka ma czym pompowac bo listwy sa ok faktycznie okazało sie ze pusciły simery i dlatego wdmuchiwał olej do silnika
nie bardzo mam wiedze zeby samemu sie z nim bawic i wymieniac simery wiec jak jest ktos na forum kto sie zna i pomoze to zrobic to oczywscie "dogadamy sie ") w sumie to jeden gosc zadeklarowal sie ze mi to zrobi jak bede we wrocławiu (ale moj wyjazd na szkolenie do ...wrocławia co sie przeciąga wiec pytam tutaj )
zdjecia słabej jakosci bo robione fonem ale cos tam widac
ps nie wiem czy Wy tez zdjec nie widzicie ale jak sie na nie :kliknie" to w nowym oknie sie pojawiaja i jest ok
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-22, 23:47
Heh no jakiś śmieszny błąd z tymi zdjęciami, a na simerach się nie znam więc nie pomogę
hmmm chyba znalazlem przyczyne wywalenia tych simerów... gosciu ktory gwintował mi blok pod czujnik cisnienia oleju i smarowanie kompresora (mialem zerwany gwint) niedokladnie wydmuchal wszystkie opilki i niestety ale one polecialy w kompresor, przypchalo rownki od smarowania i cisnienie wywalilo simery... znalazlem dzisiaj na przewodach od smarowania kompresora opilki metalu i stad moja diagnoza... :/
co o tym sadzicie??
jezeli mam racje to czy trzeba wymieniac simery czy wystarczy tylko dokladnie wyczyscic kompresor z opiłków (rowki, przewody itp.) i bedzie hulac czy raczej nie?? bo nie mam ochoty znowu puscic chmury dymu z wydechu... bo to nic przyjemnego zadymić ulice na długosci 300 metrów hehe a poza tym ten zapach palonego oleju ...
Magic_sc, i wszystko jasne beda nowe simery tylko nie wiem czego ale forum corrado jest wylaczone a mam tam namiary na privie na goscia ktory ma simery ;/ i za wymiane chce 20 zeta hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum