Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Sklep tuningowy kraków
Autor Wiadomość
goldi
[Usunięty]

Wysłany: 2008-02-24, 21:45   Sklep tuningowy kraków

http://www.allegro.pl/ite...asssat_itp.html

poszukuje sklepu gdzie moge kupić taką nową kierownicę najlepiej w krakowie ?? Ew. takiego który mi ją sprowadzi

MichalCTR
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-22, 14:55   

Jedyny sklep, którego Ci szczerze NIE polecam to Rako Autotuning! Dużo ( i stanowczo za dużo) tam zamówiłem :rozpacz: . Kiedyś się jeszcze nie znałem to mi wcisnęli stożek Jacky a miał być K&N. Oczywiście kupiłem, bo nie wiedziałem czym się różnią. Na wszystko czeka się miesiącami, a deklarują do dwóch tygodni. Ceny też nie są rewelacyjne, a nawet po zniżkach wychodzi drożej niż w np. Feu Vert :) (np. zestaw do czyszczenia stożka), oleje itd.

Spróbuj w Auto Ringu, a jak tam lipa to zostaje tylko jakiś sklep internetowy.

pzdr

bazi
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-23, 22:54   

Zdarza sie. Ale ja na Rako akurat nie narzekam ;-)

ZaBsI 

Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-12-25, 11:53   

a coz takiego tam zakupilas ze nie narzekasz?? Naklejke??

||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's

Kamikaze
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-25, 16:15   

Ja też na Rako nie narzekam kupuje u nich i jeszcze się nie zdarzyło żeby towar dla mnie szedł dłużej niż 2 dni ale może to przez to że to prawie kumple bo blisko z nimi współpracuje moja firma i mam u nich wielkie zniżki hihi tak samo jak z Feu Vertem o którym nie można nic dobrego powiedziec bo jest jednym z najdroższych firm

bazi
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-25, 16:16   

A naklejki dostaje za darmo za piekne oczy :razz:

Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2008-12-25, 19:14   

bazi napisał/a:
A naklejki dostaje za darmo za piekne oczy :razz:
a na coz komu naklejki rako ? :mrgreen: dostajesz jakies profity za to ze ich reklamujesz ? jezeli nie to szkoda auta na takie badziewie jak rako i zeby ich reklamowac :roll:

diable
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-25, 21:40   

Też dobrego zdania o rako nie mam. Nie dość że drogo to nic konkretnego nie mają w ofercie ;-) Kiedyś napisałem maila o bodykit do tigry, zlali go ciepłym moczem. Niedawno (jakieś 7-8 miesięcy temu) napisałem maila z ciekawości o możliwość sprowadzenia turbokitów do mx-5. Wysłali mi zdjęcia czegoś coś co przypomina chińskie turbiny z ebay podając nazwy jakichś wyimaginowanych producentów i zachwalając przyrost mocy do 350 km za 10 tys złotych (nierealne przy seryjnym niezakutym 1.8, o sprzęgle im nie pisałem więc powinni zakładać seryjne, podobnie hamulce - pełny brak profesjonalizmu). A w feuvercie jeszcze za mojej kadencji za sterami tigry zapłaciłem 60 zł za wymianę tulejki ogranicznika drzwi - założyli tulejkę z daewoo która się rozsypała po 3 tygodniach. Wkurzony pojechałem do aso opla, kupiłem nową tulejkę za 4 złote i sam wymieniłem z pomocą kpiwa w 20 minut. Nic się z nią nie działo przez ponad rok kiedy to tigrę sprzedałem ;-) Feuvert zdziera w biały dzień, kupuję tam tylko rzeczy na których nie mogą oszukać typu olej, żarówki etc.

bazi
[Usunięty]

Wysłany: 2008-12-27, 18:36   

Duracell, nie, bo nie wezma mojego seryjnego cc na reklame.

Cytat:
Feuvert zdziera w biały dzień, kupuję tam tylko rzeczy na których nie mogą oszukać typu olej, żarówki etc.

ktore tak btw maja z IC gdzie kupuja taniej i sprzedaja duzo drozej wiec i tak sam robisz siebie w konia

ZaBsI 

Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-12-27, 23:10   

jak dla mnie Feuvert to najwieksza padaka jaka moze byc!! Jade tam w ostatecznosci, poza tym kiedy by po cos nie byl to akurat tego niema, a co do zarowek to np. H4 taniej sie kupi na stacji niz u nich wiec jak dla mnie ten sklep to jest dla najglupszych...

||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's

diable
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-03, 09:31   

ZaBsI, do mnie nie kupisz żarówek na stacji - niestety Orlen czy Bp nie mają hb4. W feuvercie są czasami problemy by je kupić. Na szczęście hb szybko się nie przepalają. I wbrew pozorom nie mają tak drogo jak się kupuje w promocjach - ostatnio litr albo 2 litry oleju dostałem gratis i wyszło taniej niż w IC - to nielogiczne ale tak mi sie wykalkulowało :mrgreen: Co nie zmienia faktu że to banda imbecyli którzy nie znają się na swojej robocie i próbują jak najwięcej zedrzeć.

trool 

Auto: Fiat cc 1.2 8v
Moc: 73KM
Wysłany: 2009-01-07, 21:38   

ja tez komus dalem i do tej pory złamanego grosza nie dostalem :roll:

SWAP

Tiger 

Auto: Stilo/BMW
Moc: 1.9JTD/1.8IS
Wysłany: 2009-01-25, 22:34   

ja tam sie trzymam IC i dobrze na tym wychodze:)

Odpowiedz do tematu