Witam was:) mam prozbe. kiedys wpadlem na fajny projekt stworzenia spojlerka do swojego samochodu, ale potrzebuje kogos kto kto mi wyrowna zywica lub wluknem szklanym. kiedys juz pisalem i odpisaly mi dwie osoby podaly mi numer telefonu, ale zgubilem. bardzo prosze o odezwanie sie tych osob. pozdrawiam.
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
duzy_nh Gość
Wysłany: 2007-05-28, 21:43
dzieki wielkie za tak szybką odpowiedz. pozdrawiam
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-29, 13:15
No ja niby też się w to bawię, ale narazie żadnym "profesjonalistą" nie jestem :]
duzy_nh [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-19, 23:28
oggy. mam prozbe. kupilem na allegro uszkodzony spojler, czy dalbys rade mi go poskladac tak aby fajnie sie prezentowal? Jak cos wyslij mi smsa na nr 606692403 a ja oddzwonie i dogadamy sie. pozdrawiam.
P.S. Pilnie potzrbuje naprawy
Bart Gość
Wysłany: 2007-08-10, 13:41
Hej witam kolege duzy_nh, mam do sprzedania maske z bad look gladka klape z spoilerem gornym 2 zderzaki przod komplet owiewek Wszytsko do poldka ceny mysle ze sie dogadamy. Jesli bedziesz zainteresowany daj znac napisz ng GG 8308886 Pozdrawiam Damian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum