znam takiego co tanio maluje, tylko musisz mu lakier przywieść. myśle że by ci zamontował bo to skomplikowane nie jest, 2 śróby albo epoxyd...
wiecej info na gg: 3470921
_________________ "Carpe diem" bo "memento mori"
wumurzyn [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 21:42
panowie klub tuningowy i nikt nie może mi dać więcej namiarów na taki warsztat? żeby w jednym miejscu pomalowali i zamontowali?
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 21:52
ja znam kilka warsztatów ale to w okolicy Prusów albo sulechowa jest.....
nie znam nr telefonów za to znam jeden warsztat gdzie gość robi naprawde fachowo i w przyzwoitych pieniążkach
pomalowac i zamontowac to moze kazdy zaklad lakierniczy tylko wystarczy poszukac gdzie sa przystepne ceny
Wysłany: 2006-09-19, 22:15
Gała napisał/a:
ja znam kilka warsztatów ale to w okolicy Prusów albo sulechowa jest.....
nie znam nr telefonów za to znam jeden warsztat gdzie gość robi naprawde fachowo i w przyzwoitych pieniążkach
jeśli interesuje Cie powłoka ala pomarancza to mam "fachowca"!! (sqr....yna)
_________________ Jedyna,dwója i dymu od chu...
Brak tylnego mostu to jak brak silnika...
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-20, 00:19
Ja mam namiar na podobno dobrego lakiernika Ale wolałbym dać namiar jak u siebie coś zrobię (mam ranty nadkoli do zaklepania i pomalowania), bo wtedy będe go mógł polecić na 100%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum