Siemanko wszystkim:) Frodziak z tej strony ten od czarnej Tigi z neonkami:)
Mam pytanko poszukuje spojlera cos ala płetwa z alfy 156 ale do Tigry wiem ze niełatwo dostac orginalny juz sie dowiedziałem, ale potrzebuje kupic jakis i przerobic juz mi mowili ze najlepiej z Supry, ale niechce sie sam z tym bawic jest ktos w krk kto sie Tym zajmuje albo umie cos takiego zrobic?? tam jest sporo bo trzeba przyciac itp. a na koncu pomalowac:) wogole potrzebuje jakies namiary gdzie sa jakies sklepy w Krk z czesciami takimi ospojlerowaniem zeby podjechac sprawdzic .
oraz bede potrzebował lakiernika dobrego i taniego!!!
tak sa sprowadzone z nie miec z takimi ale dostac ciezko i pare osob przerabiało z Alfy i z Supry i sie na 100% da ale robili to gdzies w Chorzowie a mi sie tam jechac niechce
Bartez jak zajmujesz sie lotkami itp to bede mial do Ciebie sprawe
Wysłany: 2006-10-24, 20:28
zajmujesz sie bartez przerabianiem??
Gała [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-24, 20:43
Frodo, jedź sobie na giłdę samochodową na rybityw w niedzielę i całą masętego tam leży - fabrycznie nowe do malowania, z laminatu, ceny przystępne, a wzorów masa, a jak z gościem zagadasz to Ci coś na zamówienie zrobi
w tym przypadku nie przeszkadza, że to laminat bo żeby udeżyć lotką o coś to musiałbyś dachować - a tego i zbrojony spojler mógłby nie wytrzymać
pozdro 600
Frodo [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-26, 18:28
Niema nic na giełdzie co mnie interesuje , wiec została opcja przerobienia , wiem ze z Supry , ma ktos spojler z supry na sprzedaz albo cos podobnego z rozstawem max 100cm bo klape z tyłu mam cos na 95 a takto go skroce
Frodo [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-27, 21:04
Kto Mi da namiar na jakiegos lakiernika dobrego i taniego oraz pewnego takiego ktory mi dobierze farbe zebym sam szukac niemusiał oczywiscie ja mu zapłace za farbe :P niechce mi sie łazic i kupowac ;]?? oraz ile kosztowało by wymalowanie spojlera na tylnia klape ?? czekam na jakies kontakty!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum