Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
spryskiwacze do lamp
Autor Wiadomość
Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2007-07-06, 22:51   

Cytat:
Instalacją czyszczącą mogą być me dłonie
instalacja podajaca plyn pod wyzszym cisnieniem ;) , jak dla mnie spryskiwacze do czegos co nie ma nawet homologacji to tylko strata czasu i kasy :razz:

Bond
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-06, 23:36   

owszem, ale dla pal wazne jest to co widza, a jak juz bedzie jako tako to zawsze mozna mowic ze taki sie juz kupilo :twisted:

k_piw
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-12, 15:19   

kombinowanie, czy zeczywiscie chodzi tu o poprawe widocznosci czy poprostu o bajer ze "mam ksenony"?? przejechalem ostatnio pare kilometrow i seryjne ksenony potrafia masakrycznie oslepiac a co tu mowic o samorobkach... jesli chodzi o spryskiwacze na potrzeby tylko pal to chyba nie ma potrzeby wiercic tylko kupic od byle rozbitka i przykleic na tasmie dwustronnej jakos ladnie, nie sadze zeby mieli sprawdzac czy psikaja (w razie czego sie zatkaly).

Bond
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-12, 20:27   

troche juz z nimi jezdze i jak narazie sie nie spotkalem zeby ktos mi odpowiedzial dlugimi, a w nocy tez jezdzilem. Ksenon ze swojej budowy razi bo jego swiatlo jest 3x jasniejsze od przecietnego halogenu. Co do spryskiwaczy to robilbym nie tylko dla pal i przegladow tylko tez dla tego zeby czasem przeczyscic klosze a przyklejanie spryskiwaczy na tasmie jest dla mnie zabiegiem wogole bezsensownym. Bo jesli cos juz robie to chcialbym to zrobic dobrze a nie tylko po to zeby byly. Wiadomo przepisy kodeksu przepisami ale funkcja tego tez jest wazna :)

oggy
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-12, 21:34   

Jak się ma takie niskie zawieszenie k_piw, to wcale sie nie dziwie ze Cie ciągle coś razi :D

k_piw
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-14, 21:22   

oggy napisał/a:
Jak się ma takie niskie zawieszenie k_piw, to wcale sie nie dziwie ze Cie ciągle coś razi

:P :P :P :P

Odpowiedz do tematu