instalacja podajaca plyn pod wyzszym cisnieniem , jak dla mnie spryskiwacze do czegos co nie ma nawet homologacji to tylko strata czasu i kasy
Wysłany: 2007-07-06, 23:36
owszem, ale dla pal wazne jest to co widza, a jak juz bedzie jako tako to zawsze mozna mowic ze taki sie juz kupilo
k_piw [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-12, 15:19
kombinowanie, czy zeczywiscie chodzi tu o poprawe widocznosci czy poprostu o bajer ze "mam ksenony"?? przejechalem ostatnio pare kilometrow i seryjne ksenony potrafia masakrycznie oslepiac a co tu mowic o samorobkach... jesli chodzi o spryskiwacze na potrzeby tylko pal to chyba nie ma potrzeby wiercic tylko kupic od byle rozbitka i przykleic na tasmie dwustronnej jakos ladnie, nie sadze zeby mieli sprawdzac czy psikaja (w razie czego sie zatkaly).
Bond [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-12, 20:27
troche juz z nimi jezdze i jak narazie sie nie spotkalem zeby ktos mi odpowiedzial dlugimi, a w nocy tez jezdzilem. Ksenon ze swojej budowy razi bo jego swiatlo jest 3x jasniejsze od przecietnego halogenu. Co do spryskiwaczy to robilbym nie tylko dla pal i przegladow tylko tez dla tego zeby czasem przeczyscic klosze a przyklejanie spryskiwaczy na tasmie jest dla mnie zabiegiem wogole bezsensownym. Bo jesli cos juz robie to chcialbym to zrobic dobrze a nie tylko po to zeby byly. Wiadomo przepisy kodeksu przepisami ale funkcja tego tez jest wazna
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-12, 21:34
Jak się ma takie niskie zawieszenie k_piw, to wcale sie nie dziwie ze Cie ciągle coś razi
k_piw [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-14, 21:22
oggy napisał/a:
Jak się ma takie niskie zawieszenie k_piw, to wcale sie nie dziwie ze Cie ciągle coś razi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum