Chyba będzie musiało się przydać. Jak pisałem w przywitaniu jakiś d... zostawił mi na pamiątkę trochę swojego lakieru i kilka zagłębień w moim lakierze. Właściwie to nie takie groźne, bo wygląda tylko na kilka odprysków w pierwszej warstwie, ale znowu będe musiał poświęcić czas, który można było by spożytkować inaczej ;P.
W związku ze sprawą mam pytanie do Szanowych Forumowiczek i forumowiczów. Czy ktoś stosował coś takiego http://www.autokosmetyki....rapan,p107.html ?
I jakie miał rezultaty?
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-30, 16:31
Nie stosowalem, ale powinno pomoc jesli nie masz naruszonej calkowicie pierwszej warstwy lakieru.
Jesli nie to pozniej jeszcze jakas pasta polerska dostosowana do koloru samochodu...ja mniejsze rysy zalatwiam wlasnie w ten sposob
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-30, 16:34
Sprobuje cos podzialac, tylko bedzie to musialo na razie poczekac (Chyba sie nic nie podzieje jak poczeka?).
Szkoda, ze wczoraj od razu do goscia nie wyskoczylem (pozno juz bylo i wlasciwie, to juz spalem, ale jak widzialem jak te drzwi otwieral to wiedzialem, ze trzeba bedzie sprawdzic), teraz patrze co chwile w okno czy sie nie pojawil jeszcze, bo caly czas stoi jeszcze.
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-30, 16:37
Jesli masz nie ruszony podklad to nic sie nie stanie. Bo inaczej to "ruda" by sie od razu pojawila
Lukek masz problem z lakierem to zglos sie do mnie ja koledze Lechowi usuwalem cala ryse z tylniego blotnika w jego seju, a o efekt zapytaj jego jak wyszlo
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
lukek [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-30, 17:47
OK, zastanowie sie. Nie wiem czy do 7.X bede mial czas to usunac, wiec jak uda mi sie pojawic to sobie kazdy bedzie mogl poogladac (oczywiscie po uiszczeniu oplaty ;P)
ja polecam paste tempo tylko ta orginalna a nie zadna inna podoba, rysy schodza idealnie
Wysłany: 2006-10-01, 18:27
u mnie tak jak magick powiedział rysa została idealnie usunieta próbowałem wczesniej sam pasta k2 tempo ale była to za gruba rysa dopiero kolega magick papierkiem podszlifował jakimis magicznymi mikstorami posmarował i jest dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum