Jaro Ja smigam caly czas na 98 a co do tej hamowni to nie kminie o co ci chodzilo moze nie klamac zobaczymy ale musimy jeszcze raz stanac bo strasznie mi go przytkalo ale nie ma sie co tlumaczyc tym razem byles szybszy
jarro [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-23, 23:15
na kresce jak najbardziej się jeszcze raz z tobą zmierzę a co do kłamania hamowni to był żart hehe , a niedługo bo koło końca maja znowu organizujemy wyjazd na hamownie i nie wiem kto teraz będzie organizatorem ,a do tego czasu soft turbo mam nadzieje będzie pompować w moim MK2 to sie zobaczy czy będzie chociaż seria
kola [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-23, 23:34
Pamiętam jak w Vectrze 2000 Grega z MTK inercja wypluła 136 KM W tym samym dniu Astry z takim samym silnikiem wychodziły ~ 150 KM. A na kresce Greg pokazał jak lata jego XE Zresztą żadne XE czy to w Astrze, Calibrze, Vectrze mnie tak nie złotało jak On
Greg ma tak a ty masz ecotec? i tak mu to smiga w wectrze??
kola [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-24, 21:31
Tak Greg ma c20xe 150 KM, a ja x20xev 136 KM. A czy mu to smiga jakos super to trudno stwierdzic. Napewno fura jest zdrowa i wedlug mnie trzyma serie i zadne XE mnie tak nie zlotalo jak On.
Nie no spoko mnie tez zlotalo na rybach xe w astrze ale przepustnica otwierala sie w polowie i byla straszna lipa ha ha ale zobacze w piatek co teraz bedzie bo naprawione i wyplul na hamowni swoje pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum