organizuje wyjazd na hamownie z Małopolskiego Klubu Golfa i potrzebne jest jszcze kilku chętnych . Jeżeli będzie ok 16 wozów to cena będzie się wachać w okolicach 40 PLN od samochodu .Termin wyjazdu jest ustalony na 14.04 .Wszelkie informacje na priv ewentualnie GG , a chętnych prosze o podanie na priv[samochód,nr.tel.email] .Pozdrawiam
1. ??l
Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wiek: 25 Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 561 Skąd: Kraków - NH
Wysłany: 2007-04-03, 10:20
Yo ja się pisze na to
_________________ NiEch MoC BĘdZie z NaMi WaRiAtAMi Fiat Tipo 2.0 8v 97'<- Rozbity CALIBRA C20NE
jarro [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-03, 12:30
panowie byłem na chamowni w Projectxs i ustaliłem kilka faktów , co do terminu to początkowy 14.04 nie jest juz aktualny z powodu wyjazdu tej firmy do Warszawy, przesunięto naszą wizyte na 100% na 21.04
co do ceny to sprawa ma sie nastepująco 10 aut 50PLN powyżej 15aut 40PLN
Cena ta dotyczy jednego pojazdu a w skład pomiaru są dwa wiazdy na rolki ewentualnie trzeci wrazie wyeliminowania błędów pomiarowych .Będzie to zwykły pomiar moc, moment obr. wykresy są dołączane do każdego pomiaru a wrazie chęci posiadania ich na twardzielu panowie z Projectxsu wysyłają na emaila .
chętnych prosze o info na priva [samochód ,email,i nr.kontaktowy ] poto abym wiedział jak ustawić kolejność wjazdu i poinformować o spotkaniu .Pozdrawiam
Auto: Calibra
Moc: jak w C20NE
Wiek: 25 Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 561 Skąd: Kraków - NH
Wysłany: 2007-04-03, 13:35
No ja tak samo jak napisałem wyżej pisze się na to a jarro powiedz mi bo ja sam możliwe że mógłbym skręcić z 5 autek i zapewne znalozłoby się z TKK pare osób
_________________ NiEch MoC BĘdZie z NaMi WaRiAtAMi Fiat Tipo 2.0 8v 97'<- Rozbity CALIBRA C20NE
jarro [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-03, 13:45
KRT, jeżeli byś miał jeszcze kilka chętnych osób to super ,popytaj sie czy były by chętne a kilka dni przed wyjazdem będe dzwonił i podtwierdzał obecność na 100% a jeżeli będzie więcej niż dwadziescia pojazdów bo tyle maksymalnie mogą przyjąć jednego dnia to nie bedzie problemu zorganizujemy jeszcze jeden wyjazd , każdy zdąży zliczyć swoje zrebaki .Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum