ja wymienialem przednia szybe w corrado na ul. lea (taki maly zakład) i gosc za szybe z wklejeniem wzial ode mnie nie całe 400zł a w euroglasie za sama szybe tyle chcieli...
tutaj masz adres do goscia:
"MK4"
ul. Lea 137 /2
tel. 012 636 59 38
Auto: HONDA CIVIC COUPE
Moc: 105KM
Wysłany: 2007-07-24, 14:25
Witaj Ja też polecam lea chyba 137 nr domu na przeciwko WSziB solidnie wymienili usuneli korozję zabezpieczyli i wzięli najtaniej, do mojej coupe dałem 450zł z montażem a inni walili 450-550zł za samą szybę a montaż od 100-150zł , szybkę mam Firmy Pilington
Auto: HONDA CIVIC COUPE
Moc: 105KM
Wysłany: 2007-07-24, 16:38
Domnie też straszne rzeczy gadał i to jeszcze z swoim grubaśnym szefem. Tak gaworzyli że mi złą szybę wmontowali, od civic 5D, Była sobie o jakieś 6cm krótsza od mojej. Już myślałem że do pracy będę w kasku jechał . Ale chłopcy się spięli i w godzinkę szybę przywieźli i zamontowali
Wysłany: 2007-07-24, 16:41
no to jutro tam zadzwonię mi jak na razie wszędzie mówią miedzy 400 a 450 zł
no i jak tam Twoja szybka?? pochwal sie na ile Cie skasowali i gdzie
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-07, 19:18
jak na razie nie wymieniłem brak czasu a po drugie wyjeżdżam na 90 % do Holandii pod koniec miesiąca to już mi sie nie spieszy z nią
moro [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-07, 21:23
ja podobnie polecam Lea, ostatnio wymieniałem tyle że boczną szybe -----> stosunkowo tanio....
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-13, 16:06
a wiec dzisiaj wymieniłem przednią szybę troszkę mnie to kosztowało, wybrałem serwis AUTOGLASS JAAN jak by ktoś potrzebował to mam kontakt do gościa, który tam pracuje i po godzinach sobie dorabia zakładając szyby w domu
a wiec dzisiaj wymieniłem przednią szybę troszkę mnie to kosztowało, wybrałem serwis AUTOGLASS JAAN jak by ktoś potrzebował to mam kontakt do gościa, który tam pracuje i po godzinach sobie dorabia zakładając szyby w domu
no pochwal sie ile cie skroili za tą szybke ona jest na uszczelce czy tylko na kleju??
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Qrde nie widziałem tematu bo bym Ci szybkę wrzucił i załatwił taniej z pilkingtona bo firma w której robię ma tam spory rabacik,ale zrypałem gdyż nie miałem czasu lookać na forum i duzo tematow musiałem ominąć z powodu przeładowania nieprzeczytanymi postami:-/
P.S. JAAN robi szybki stosunkowo tanio (przykładowo jak za szybkę do MB 350 bierze ok 2 tys to nasz stary skasował raz kobietę 8,5 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum