Wysłany: 2007-08-28, 14:31 zarówki do podswietlania zegarów... gdzie to kupic??
jak w temacie... w koncu wyciagnalem licznik w celu wymiany zarowek... polowa sie spalila i strasznie mnie to denerwowalo... i pytanie: czy nie wiecie gdzie w krakowie kupic takie zaroweczki (chyba typu bax w obudowach)??
pozdrawiam
_________________ Mężczyźni też mają swoje G ... G60 Przypał dzieeeki
Kolo kosciola w lagiewnikach jest jedna hurtownia z takimi zarowkami, a i tez na ruczaju jest sklep motoryzacyjny gdzie byly takie zarowki, na przeciwko salonu pluga auto golemo
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
dzieki wsyzstkim za odpowiedz, odwiedzilem kilka sklepow dzisiaj i trafilem tylko jedna zarowke do podswietlania, i bezpiecznik termiczny do dmuchawy bo cos jej sie stalo i miala tylko jeden bieg ;/ reszte zaroweczek zamowilem na allegro... ciekawe kiedy dojda hehe
zalezy u kogo,ja jak zamawialem mialem paczuszke w domu po 4 dniach
he no wlasnie o to chodzi ze nie kazdy od razu wysyla jak ma kase na koncie... dlatego odstawilem corka pod garaz bo bez licznika jezdzic nie bede hehe i przesiadam sie na opla w nim przynajmniej mam klime
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum