Czesc wszystkim. ostatnio wpadlem na pomysl zbudowania spojlera do mojego poldka. Projekt polega na polaczeniu dwoch tylnych zderzaków w jedna calosc. tak zrobilem , ale jest problem nie wiem jak wyrownac szczeline pomiedzy nimi, tak by nie bylo widac ze cos jest połaczone. moze wiecie jak to zrobic lub kto sie takimi sprawami zajmuje??
Polecam tego pana Jerzy Palka telefon 636-80-97, oraz kom 602 293 897 robi super i jest bardzo tani
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
duzy_nh [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-16, 17:00
dzieki za tak szybka odpowiedz. zaraz zadzwonie i zapytam
goldi [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-12, 23:47
Powiem tak co jest moim skromnym zdaniem poloneza ciężko stuningować aby nie wyszła wieś więc nie wiem czy tak naprawdę warto się tym zajmować a do tego nie ma akcesoriów które mógłbyś założyć ja wyznaje bardzo delikatny tuning ale o gustach się nie dyskutuje nic moge życzyć tylko powodzenia i czekać na foty bo takie będą mam nadzieje
K1Lech [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-27, 19:09
Magic_sc napisał/a:
Polecam tego pana Jerzy Palka telefon 636-80-97, oraz kom 602 293 897 robi super i jest bardzo tani
robi kazdy spoiler wystarczy narysowac projekt wymierzyc zaczepy i zrobi, czy tylko zajmuje sie przeróbka tego zderzaka co jest??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum