Wysłany: 2008-07-05, 17:11 jak podłączyc ipoda do orginalnego radia w vw passat
mam passata z 2000r. z orginalnym radiem i nie wiem jak podłaczyc do niego ipoda słyszałem o senderach ale nie wiem czy to jest dobre czy np. nie szumi jak aplikator do kaset kupiłem to i nie jestem zadowolony prosze o pomoc
pozdro!
Transmitery to jedynie za jakaś większą kasę dobrej klasy.. bo takie za drobne pieniądze to jest porażka, czasem w ogóle sygnału nie da się złapać a co dopiero mówić o dobrej jakości.. Kupno przez allegro to duże ryzyko, najlepiej z jakiegoś sklepu i od razu na miejscu sprawdzać jak to chodzi.. w Krakowie raczej ciężko dostać.
diable [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-13, 00:03
Transmitery to fajne rozwiązanie ale lepszym byłby chyba emulator zmieniarki cd. Jeżeli masz seryjne radio i ma ono w opcji zmieniarkę cd to można zamiast zmieniarki podłączyć urządzenie które tą zmieniarkę będzie emulować. Przykładem takiego urządzenia jest na przykład xCarLink. Są 3 wersje tego emulatora (jedna ma sloty sd/usb/aux, druga jest specjalnie pod ipoda robiona, trzecia pod bluetooth, przy czym ta ostatnia została wstrzymana w sprzedaży przez błędy oprogramowania). Nie wiem jak dobrze emuluje to zmieniarkę ale słyszałem głównie pozytywne opinie. Alternatywą emulatora dla xCarLink jest Audio Link przy czym nie wiem czy jest dostępny w Polsce. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum