Wysłany: 2006-12-14, 12:12 Jaki zestaw glosnikow 16 i tweeterow??
JAki polecacie zestawik?? Maja byc tweetery zwrotnice i glosniki. Myslalem o Helixie Blue 62 tylko cena ponad 200zl tez rozgladalem sie za Boschmanem. A wy co polecacie
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
kupuj Helixa i nie marudz bo to nie jest duza cena
Wysłany: 2006-12-14, 12:51
Magic_sc napisał/a:
JAki polecacie zestawik?? Maja byc tweetery zwrotnice i glosniki. Myslalem o Helixie Blue 62 tylko cena ponad 200zl tez rozgladalem sie za Boschmanem. A wy co polecacie
Ja osobiscie mam Boschmanna i wiesz sam jak to gra
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2006-12-14, 20:26
Moja osobista opinia na temat sprzętu firmy Boschmann jest mizerna... ale to moje zdanie więc prosze się nie sugerować...
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
ad.ek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-14, 22:27
kupuj helix'sa sam jestem na jego kupnie tylko czekam na spadek ceny. Bo musze miec 2 komplety
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-14, 22:38
admin napisał/a:
Moja osobista opinia na temat sprzętu firmy Boschmann jest mizerna...
A slyszales jak to gra u mnie w aucie?? Wg Ciebie to jest mizerna jakosc? Jak za takie pieniadze to wg mnie jest super...gra o wiele lepiej niz moj poprzedni zestaw -> a byl Pionieer na tyle i Sony X-plode na przodzie
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2006-12-15, 07:52
Ziomek ma radio tej firmy i daj spokój
Ja proponuję coś w stylu Magnata, Helix'a JBL może nie będę wiele droższe.. pozatym hyh czy tak naprawdę na giełdzie jak kupisz głośnik firmy 'Bla bla bla' to czy on faktycznie będzie miał takie parametry jak na etykiecie ? Mnie się nie zdaje...
Dextus Twoje sprzęcicho... gra fajnie, głośno - za cenę przystępną dla Ciebie Piszesz że gra lepiej niż poprzednie Twoje audio...a powiedz mi wcześniej miałeś również wzmacniacz i tube w bagażniku
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-15, 08:04
admin napisał/a:
Piszesz że gra lepiej niż poprzednie Twoje audio...a powiedz mi wcześniej miałeś również wzmacniacz i tube w bagażniku
Bez tuby gralo lepiej niz poprzednie. Wiem ze JBL, MAGNAT itp. sa lepszymi firmami i nie bede sie klocil ze napewno beda lepiej graly niz Boschmann...jesli jednak cena sie liczy to ja sie przy Boschmannie bede upieral.
Zestaw magnata glosnikow na przod 16,5 cm + syczki + zwrotnice kosztuje jakies 290 zl czyli jakies 2 razy -> mnie na to stac nie bylo wiec wybralem to co mam
A teraz pytanko, bo dzis bylem w seriwsie gdzie zajmuja sie tylko montazem car audi, i powiedzieli ze jesli nie kupuje wzmaka to mam robic zestaw bez zwrotnic to prawda??
_________________ << NiSkO TwArDo , SzErOkO i ZieLoNo-ZiELoNo >>
***Polerowanie Aluminium***
TKK - nie dla idiotow!!
dextus [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-15, 15:28
Magic_sc napisał/a:
powiedzieli ze jesli nie kupuje wzmaka to mam robic zestaw bez zwrotnic to prawda??
Nie... wzmak jest do podniesienia mocy oraz robi rowniez za zwrotnice.Jesli wiec chcesz podpinac glosniki odseparowane bez wzmaka to zwrotnice musisz miec...Bo niby czym wydzielisz pasma??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum