czy ktoś miał styczność z takim radiem bo byłem na giełdzie i sie zajawiłem by sobie kupić coś takiego do taxy ale troche odstrasza mnie to że to nie firmowe ale z drugiej strony TV i DVD mnie zainponowało i nakręciło a tu link: http://www.allegro.pl/ite...ner_tv_3_6.html
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-09-27, 17:49
kaczor, kiedys czytalem na forum preludy ktos zakupil cos podobnego tyle ze wyswietlacz byl po srodku,z tego co wiem marna jakosc obrazu ciezko sie czegos dopatrzec no i samo to ze cena do jakosci jak za taki kombajn jest lipna
Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-09-28, 16:43
no zastanow sie i zrob jakis wywiad ja nie upieram sie ze to lipa ale z doswiadczenia nie pakowalbym sie w niefirmowy sprzet CA a zwlaszcza radioodtwarzacz
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
ROBERTO83 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-28, 23:03
ja na twoim miejscu odłożył by jeszcze troszkę kasy i kupił coś lepszego
kasa to nie problem tylko znalezc coś fajnego to jest problem oczywiście nie mowie o sprzecie za 3000 bo takich pełno ale raczej tyle do taxy nie zainwestuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum