Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Twoje Car-Audio
Autor Wiadomość
kola
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-14, 02:45   

dextus napisał/a:
Ja ogolnie jestem troche ostrozny w takim "chwaleniu sie". Kazdy kto wejdzie na nasza stronke bedzie wiedzial juz wszystko o tym co masz w samochodzie i ile to jest warte...postaw pozniej gdzies furaka :zerka: Niestety, takie czasy :rozpacz:

Dlatego ja nie inwestuje w car-audio :P Ważne że gra ;)

goldi
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-13, 00:04   

Ja też nie inwestuje w car audio odkąd studiuje w krakowie już zdążyli mi auto przerysować i szybe rozwalić jestem dopiero pół roku dajcie znać kiedy są derby abym w pore się zwinął z tąd a plany na audio miałbym wielkie ale dopiero po studiach jak autko będzie stało na noc w garażu :) ten Boschmann ma strasznie dziwne podane pasmo przenoszenia :roll: musze poszukać na necie co to jest bo narazie to nikt się niczym szczególnym nie pochwalił :razz:

goldi
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-13, 00:23   

No i tak jak myślałem ktoś naładował na głośnik Boschmann V-1250SNI 700W mocy ale spieprzy skuteczność i pasmo przenoszenia ehh chodz nie wiem czy w tej cenie znajdziesz coś lepszego http://www.allegro.pl/ite...50w_r_m_s_.html ale w sumie jak coś brać to pożądnego :) coprawda wysoko pójdzie. Acha i na przyszłość odsyłam do artykułów http://www.vwgolf.pl/index.php?id=caraudio

dextus
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-13, 11:45   

goldi napisał/a:
musze poszukać na necie co to jest bo narazie to nikt się niczym szczególnym nie pochwalił

Sie ty pochwal :banan: Albo daj mi worek złota to pogadamy :mrgreen:

goldi
[Usunięty]

Wysłany: 2007-03-13, 17:25   

narazie nie mam nic szczególnego ale będzie grało podobnie do twojego może twój będzie ciut lepszy ale na razie nic nie zakładam najpierw muszę zarobić na parking strzeżony jeśli chciałbym cokolwiek więcej montować bo poprostu nie będe kupował dla złodziej a jak się mieszka na osiedlu i nie ma gdzie auta postawić to sam wiesz jak jest i tak już sie szyby pozbyłem tylko dlatego że zakrywałem swoje radyjko bo nie chciałem aby ktokolwiek wiedział jakie mam teraz już nie zakrywam bo szkoda mi szyby drugiej

Czasem lepiej od słabego zestawu kupić lepszy głośnik dwudrożny który pogra już jako tako z końcówek radia

SZCZEPAN 

Auto: HONDA CIVIC COUPE
Moc: 105KM
  Wysłany: 2007-03-25, 18:15   MOJE AUDIO

Radio- CLARION WAV

Głośniki - HELIX; MAGNAT; BOSCHMANN
Miejsca przy głośnikach wygłuszone matami APP twarde + wszystkie boczki i łączenia tapicerki zalane płynnym silikonem by wszystko mniej drgało
PRZÓD- głośniki bass 16cm na zwrotnicach + twetery wmontowane w drzwi firmy HELIX.
TYŁ- głośniki bass 13 cm na zwrotniczach zamontowane w bagażniku + twetery wmontowane w tylne listwy na podsufitce firmy BOSCHMANN + 2X26 cm głośniki dwu tonowe wmontowane w tylną półkę firmy MAGNAT.

Obecnie myślę nad wzmacniaczem który to wszystko ruszy:)

Ostatnio zmieniony przez SZCZEPAN 2007-03-27, 21:36, w całości zmieniany 2 razy  

xxpaco 

Auto: D14A2 MA8
Moc: 98KM ~~ Narazie ;)
Wysłany: 2007-03-27, 21:09   

Pioneer DEH-3700MP + hertz esk-165 + wygłuszone drzwi przednie matami APP

moro
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-18, 23:49   

Turystyczne audio --- no extreme --- to było --- :mrgreen:

MaRcUsSs
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 02:04   

Witam! Moje car audio to:

Przod: JBL GTO-527, 5.25-inch 130W

Tyl: INFINITY REFERENCE 9613i 300W 3 WAY

Radio(linka dam) : http://cgi.ebay.co.uk/ws/...:MEWN:IT&ih=019

...I teraz wlasnie od 25 do 29 sierpnia bede w Polsce i chcialbym kupic jakas tube/skrzynie i wzmacniacz. Jednakze nie chce, zeby mnie to duzo wynioslo, poniewaz przewiduje tuning mechaniczny mojego Skyline... Mam prosbe. Wy sie lepiej znacie odemnie :) Moglibyscie mi doradzic co kupic? Bylbym bardzo wdzieczny.

Z gory dzieki ;-)

Duracell 

Auto: Cordoba / Octavia
Moc: ????/130
Wysłany: 2007-08-15, 11:24   

jezeli chodzi Ci o jakosc dzwieku to polecam skrzynie a jezeli o lomot to tuba bedzie dobra ;) jezeli nie chcesz przeplacac a chcesz miec dobra jakosc wykonania sprzetu to polecam taki zestaw http://www.allegro.pl/ite...le_gratis_.html

MaRcUsSs
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 14:46   

Zobacze jak bedzie z kasa... Mam nadzieje, ze admin zorganizuje spot o ktorego go prosze... Jestem nowy i chce sie z Wami poznac, obejrzec wasze fury... ;]

P.S Duracell Dzieki za pomoc ;)

moro
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 19:31   

No baa to czekamy na Ciebie i Skyline`a w sobote.... :mrgreen: ---- i na rybitwy.....

MaRcUsSs
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 21:18   

Jestem w PL 21-29 sierpnia

oggy
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 23:02   

Własnie, wlasnie będziesz w sobotę ?

MaRcUsSs
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-17, 15:31   

Postaram sie ale nic nie obiecuje... Plany mi sie pojebaly :( (( Ale w Krk napewno bede. A w jaki dzien to niewiem :(

Odpowiedz do tematu