Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Twoje Car-Audio
Autor Wiadomość
ZaBsI 

Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-08-23, 17:34   

skyline podupadł :brechta:

||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-10, 00:39   

Witam!!! jesli chodzi o mnie to staralem sie wyciagnac z mojej wiedzy do gabarytow auta co sie da , by sprzet ktory zamontowalem w fiaciku robil wrazenie :brechta: . wiele osob ktore mialy mozliwosc go odsluchania................ stwierdzilo jednomyslnie ( miazga , daje pieknie , jeszcze nigdy nie slyszalem takiego naglosnienia ):banan: robi wrazenie nieprzecietne!! czystosc i jakosc dzwieku!! a i miazdzy przy tym nie jeden sprzet ktory byl montowany w zakladzie zajmujacym sie naglasnianiem CAR AUDIO.mysle ze osiagnalem to co chcialem :tuptup: . szkoda tylko ze gabaryty mojego autka nie pozwolily mi na szczyt mozliwosci mojej wiedzy :cry: a i tak robi trzesienie ziemi i barakow. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez gregor 2007-09-11, 18:52, w całości zmieniany 1 raz  

admin 
Ojciec Prowadzący

Auto: in progress....
Wysłany: 2007-09-11, 20:33   

Gregor wiesz ja tam słyszałem przy głośniejszej muzie nieokiełznane harczenie zażynanych głośników :P

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

oggy
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-11, 20:55   

a w jakim aucie to jest zamontowane :> ?

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2007-09-11, 21:12   

CC

Coś tam była mowa o trzęsieniu ziemi i buraków.. znam tylko jedno auto które powoduje trzęsienie ziemi swoim audio... Garbus Sony Xplod tak po krótce o co w nim

Kod:
Wyposażono go w radioodtwarzacz CD CDX-F7750S, osiem subwooferów 30 cm XS-L122P5S, z których każdy napędzany jest parą wzmacniaczy typu monoblok XM-SD61X (razem 16 sztuk) co daje moc maksymalną 12 800W. To sprzęt z tzw. średniej półki. Całość pracuje na siedmiu akumulatorach żelowych o pojemności 95 A/h i prądzie zwarcia 900 A każdy (łącznie 6 300 A porównywalne do mocnego pioruna).

Jak sie znasz trochę na tym to potrafisz sobie wyobraźić :P Ci którzy byli na Finałach MPWR 1/4 mili w Wawie słyszeli i czuli go dokładnie mimo sporej odległości od "epicentrum" :P

Więc trzęsienie ziemi zostaw mistrzom :)

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-11, 22:14   

To niech taki sprzent zamontuja w CC ciekaw jestem czy znajda miejsce na to!! :banan: . tylko ze samochod musi jeszcze pomiescic 5 osob i funkcjonowac normalnie. jak by mnie jakas firma zasponsorowala i to ja bym mial dobierac sprzent to bys dobiero z butow wyskoczyl!!! a i umie sklecic cos ciekawego!!! a tak to musze sie zadowolic tym co mam i mym przyjacielem portwelem!! :razz: ktory nie zawsze jest chojny dla mnie. :tuptup:

Tomcio 

Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wysłany: 2007-09-11, 22:47   

Nie zapominaj że jest ktoś, kto pomagał Ci przy pracach związanym z nagłośnieniem...

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2007-09-11, 22:54   

Ech no to gregor montowałeś sam i piękne granie jest wynikiem Twojej pracy czy montowałeś na spółkę z Tomciem, Kaczorem i kimś jeszcze ?

ZaBsI 

Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-09-12, 18:11   

i co tam zamontowales? :mrgreen:

||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-12, 18:24   

cztery glosniki Magnat subufer , koncowke i kondensator i tyle!! to co kazdy montuje!. tylko chodzi tu o parametry tego co sie montuje!

admin 
Ojciec Prowadzący

Wysłany: 2007-09-12, 19:39   

Gregor ja nie kumam ale możesz rozwinąć myśl.. bo ja nie rozumiem.

4x subwofer Magnat
Końcówkę
Kondensator

Rozumiem że użyłeś zwrotnic żeby podłączyć te 4 subwoofery ( więc co odpowiada za resztę pasma ) ?? Jaki wzmacniacz (bo chyba to miałeś na myśli piszac "Końcówkę" ? Jaki Kondensator ?

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-12, 23:33   

:brechta: nie to nie tak. Zle mnie zrozumiales ! 4x glosniki Magnat ktore graja na koncowce radia 4x 50W i subufer ktory gra na koncowce mocy Blaupunkt 1x 400W + kondensator 1,5 farada automat! :banan:

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-12, 23:35   

a wszystko to dobrze dobrane do siebie ( odnosnie parametrow ) i wysterowane tak co by bylo jak nalezy!!

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-12, 23:41   

A chcialem jeszcze powiedziec ze w montowaniu tego wszystkiego pomogl mi Tomcio i foxu!! pomoglo mi przeprowadzac kable przez dulgosc samochodu. bo jak by nie bylo to bym to montowal o wiele dluzej jak bym musial sam. ale co do dobrania i sklecenia tego wszystkiego w jedna kupe o odpowiednich parametrach to juz sam sie zajolem tym!! jak na tak male auto to efekt jest naprawde poprawny i niesamowity.

LaRrY89Nh
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-20, 19:19   

no siemka :) co mam w aucie za sprzet to tak radio orginalne BMW połaczone ze zmacniaczem 2000w blaupunkta sprzodu na rzwiaci głosniki blaupunkta 180w jeden potem podsuwitce w bagazniki dwa głosniki blaupunkta po 400w i skrzynke 1000w magnuma :) :) to tyle jak na razie :) :)

Odpowiedz do tematu