Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2007-08-23, 17:34
skyline podupadł
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-10, 00:39
Witam!!! jesli chodzi o mnie to staralem sie wyciagnac z mojej wiedzy do gabarytow auta co sie da , by sprzet ktory zamontowalem w fiaciku robil wrazenie . wiele osob ktore mialy mozliwosc go odsluchania................ stwierdzilo jednomyslnie ( miazga , daje pieknie , jeszcze nigdy nie slyszalem takiego naglosnienia ):banan: robi wrazenie nieprzecietne!! czystosc i jakosc dzwieku!! a i miazdzy przy tym nie jeden sprzet ktory byl montowany w zakladzie zajmujacym sie naglasnianiem CAR AUDIO.mysle ze osiagnalem to co chcialem . szkoda tylko ze gabaryty mojego autka nie pozwolily mi na szczyt mozliwosci mojej wiedzy a i tak robi trzesienie ziemi i barakow. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez gregor 2007-09-11, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-11, 21:12
CC
Coś tam była mowa o trzęsieniu ziemi i buraków.. znam tylko jedno auto które powoduje trzęsienie ziemi swoim audio... Garbus Sony Xplod tak po krótce o co w nim
Kod:
Wyposażono go w radioodtwarzacz CD CDX-F7750S, osiem subwooferów 30 cm XS-L122P5S, z których każdy napędzany jest parą wzmacniaczy typu monoblok XM-SD61X (razem 16 sztuk) co daje moc maksymalną 12 800W. To sprzęt z tzw. średniej półki. Całość pracuje na siedmiu akumulatorach żelowych o pojemności 95 A/h i prądzie zwarcia 900 A każdy (łącznie 6 300 A porównywalne do mocnego pioruna).
Jak sie znasz trochę na tym to potrafisz sobie wyobraźić Ci którzy byli na Finałach MPWR 1/4 mili w Wawie słyszeli i czuli go dokładnie mimo sporej odległości od "epicentrum"
Więc trzęsienie ziemi zostaw mistrzom
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-11, 22:14
To niech taki sprzent zamontuja w CC ciekaw jestem czy znajda miejsce na to!! . tylko ze samochod musi jeszcze pomiescic 5 osob i funkcjonowac normalnie. jak by mnie jakas firma zasponsorowala i to ja bym mial dobierac sprzent to bys dobiero z butow wyskoczyl!!! a i umie sklecic cos ciekawego!!! a tak to musze sie zadowolic tym co mam i mym przyjacielem portwelem!! ktory nie zawsze jest chojny dla mnie.
Auto: Honda Civic ED7
Moc: 109 KM
Wiek: 29 Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 1456 Skąd: Nowy Bieżanów
Wysłany: 2007-09-11, 22:47
Nie zapominaj że jest ktoś, kto pomagał Ci przy pracach związanym z nagłośnieniem...
_________________ ...hej dziewczyno, rób zagryche, ja w kieszeni flaszke mom, wypijemy, pojadymy, wiater poprowodzi Nos...
Honda - The Power Of Dreams...
http://pl.youtube.com/watch?v=4sM633W17Hs
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-12, 19:39
Gregor ja nie kumam ale możesz rozwinąć myśl.. bo ja nie rozumiem.
4x subwofer Magnat
Końcówkę
Kondensator
Rozumiem że użyłeś zwrotnic żeby podłączyć te 4 subwoofery ( więc co odpowiada za resztę pasma ) ?? Jaki wzmacniacz (bo chyba to miałeś na myśli piszac "Końcówkę" ? Jaki Kondensator ?
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-12, 23:33
nie to nie tak. Zle mnie zrozumiales ! 4x glosniki Magnat ktore graja na koncowce radia 4x 50W i subufer ktory gra na koncowce mocy Blaupunkt 1x 400W + kondensator 1,5 farada automat!
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-12, 23:35
a wszystko to dobrze dobrane do siebie ( odnosnie parametrow ) i wysterowane tak co by bylo jak nalezy!!
gregor [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-12, 23:41
A chcialem jeszcze powiedziec ze w montowaniu tego wszystkiego pomogl mi Tomcio i foxu!! pomoglo mi przeprowadzac kable przez dulgosc samochodu. bo jak by nie bylo to bym to montowal o wiele dluzej jak bym musial sam. ale co do dobrania i sklecenia tego wszystkiego w jedna kupe o odpowiednich parametrach to juz sam sie zajolem tym!! jak na tak male auto to efekt jest naprawde poprawny i niesamowity.
LaRrY89Nh [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-20, 19:19
no siemka co mam w aucie za sprzet to tak radio orginalne BMW połaczone ze zmacniaczem 2000w blaupunkta sprzodu na rzwiaci głosniki blaupunkta 180w jeden potem podsuwitce w bagazniki dwa głosniki blaupunkta po 400w i skrzynke 1000w magnuma :) to tyle jak na razie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum