no siemka
LaRrY89Nh napisał/a:
(...) radio orginalne BMW połaczone ze zmacniaczem 2000w blaupunkta sprzodu (...)
masz zmacniacz sporzdu?
....... a co nie moze miec??? dziwi cie to>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LaRrY89Nh napisał/a:
na rzwiaci głosniki blaupunkta 180w (...)
co to są rzwiaci? w tigrach nie montują takich bajerów
widocznie nie jestes na bieżąco jesli chodzi o tigry>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
LaRrY89Nh napisał/a:
(...) jeden potem podsuwitce(...)
szkoda że nie teraz podsuwitka to jakiś rodzaj kwiatka? albo może ptaszek?
dla ciebie to bedzie ptaszek a dla nas głosnik z podsuwitką>>>>>>>>>>>>>>>>>
LaRrY89Nh napisał/a:
(...)w bagazniki dwa głosniki blaupunkta po 400w i skrzynke 1000w magnuma (...)
to pojemne masz bagażniki a ile ich masz? dwa czy trzy??
dla twojej wiadomosci to on ma więcej niz ty mozesz to zrozumieć , bo masz za prostą budowe główki>>>>>>>>>>>>>>
LaRrY89Nh napisał/a:
(...)to tyle jak na razie (...)
na razie!
no i narazie . szkoda tylko ze jestes prosto linijny i patrzysz jak tu komu dosrać!!!!! i to jest bardzo ale to bardzo nie ładnie z twojej strony ze sie tak zachowujesz!!!!
kiler [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-25, 11:35
A ja w maluszku mam mp3 i daje rade dużo mniej waży od tego całego sprzętu grającego niż macie ale gra słabiej czy ktoś z was wie gdzie i tanio można kupić mate do wygłuszenia blachy potrzebuje tylna ścianke grodziową wygłuszyć troszke
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-09-29, 08:42
a ja myślę posprzątać w temacie i tyle ... co zresztą zaraz uczynię
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
freedom [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-20, 15:39
hmmm a ja ostatnio zakupiłem pioneerka DEH-50UB z przodu mam głośniczki JBL z tyłu jakieś philpsy fabryczne a na półce infinity kappa oraz wzmacniacz blaupunkta GTa 2 i skrzynie basową specjalnie dla mojej dziewczyny wrrrrr
goldi [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-07, 13:10
na półce czy w półce ??
ale i tak bez znaczenia gratuluje za to sceny muzycznej z za pleców
ech dla mnie to w ogóle nie gra to co masz szkoda gadać jeśli chcesz zapytać jak to zrobił dobrze to pytaj
bazi [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-07, 13:54
ja w sumie nie mam sie poki co chwalic. zwykle radyjko cd mp3 plus w desce z tylu dwa glosniczki Pioneer. musze sie jeszcze postarac o wzmacniacz i dwa glosniki na przod i auto polata wtedy
goldi [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-08, 01:36
Sam nie mam nic specjalnego ale gra ładnie z przodu zestaw odseparowany SPL a z tyłu skrzynka robiona pod głośnik JBL 25 cm no i do tego wszystkiego wzmacniacz i radyjko z firmy clarion może kiedyś pojawie się na waszym zlocie to osłuchacie
Kula [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-08, 17:10 temat postu
ja nie mam zadnej rewelacj tyl polka magnaty,tylne boczki seria z sykaczami i przod balupunkt i jednostka sterujaca alpine i moze w najblizszym czasie jakis wzmacniacz i tuba no i wymiana tylnych bocznych glosnikow na nowe i zamontowanie wkoncu do przednich drzwi jakis glosnikow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum