Tuning Klub Kraków Strona Główna

•  Strona Główna   •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
wzmacniacz
Autor Wiadomość
admin 
Ojciec Prowadzący

Auto: in progress....
Wysłany: 2007-05-18, 19:28   

profesjonalnie znaczy kupujesz wzmacniacz który już ma fabrycznie wyjście wyjście Line Out i bez żadnego kombinowania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeżeli mówisz że taka opcja działa to good :)

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

kkuba
[Usunięty]

Wysłany: 2007-05-18, 20:15   

Racja :mrgreen: Ale ktos moze miec 2 wzmacniacze bez LINE OUT i wtedy lipa. Zawsze taki aktywny rozdzielacz (wtornik) moge wykonac i poprobowac na konkretnym przykladzie. Tak ze polecam sie! :mrgreen:

admin 
Ojciec Prowadzący

Auto: in progress....
Wysłany: 2007-05-18, 20:59   

No jak kupuje 2 wzmaki i wiem że radio moje ma tylko jedno wyjście to oczywista jest sytuacja że kupuje wzmaki z lineout :P ... i można by tak dłuuugo...

Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!

gregor
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-10, 00:06   

jesli chodzi o mnie to moge zaproponowac koledze fajne rozwiazanie i proste jak drut! kolega niech sobie kupi odpowiedni kabel a podlaczy je od szczala!! i bez zadnych obaw!! tu tylko chodzi o to by rozdzielic sygnal!! a gdzie go zrobi to znaczy miedzy radiem ..................... a wzmacniaczami to juz jego sprawa.czy to bedzie przy radiu czy na kablu ,czy na plycie wzmacniaczy to juz jego wybor!! jakie kolwiek pytania na ten temat ... to polecam sie na przyszlosc.pozdrawiam :razz:

Odpowiedz do tematu