P.S
nie spotkałem sie nigdy z mostkowaniem dwóch wzmacniaczy
_________________ "Carpe diem" bo "memento mori"
szaman
Auto: Golf Mk2
Moc: hee.. lepiej nie wiedziec
Wysłany: 2007-03-23, 16:42
chodzi mi o to ze nie mam w radiu wyjscia na kolejny wzmacniacz tylko chaialbym to jakos podpiac do drugiego wzmacniacza zeby byly 2 (hyba z deka namieszalem)
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-03-23, 22:35
Szaman jak możesz to napisz jak masz wzmacniacz to raz ..
dwa...
Jeżeli dobrze zrozumiałem... Twoje radio ma jedno LINE OUT dla wzmacniacza więc.. żeby podłączyć drugi wzmacniacz do Twojego zestawu to wzmacniacz do którego wchodzi sygnał z radia musi mieć wyjście LINE OUT
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
szaman
Auto: Golf Mk2
Moc: hee.. lepiej nie wiedziec
Wysłany: 2007-03-24, 14:01
wzmacniacz mam RTO Limited Edition i sa w nim jakies 2 wyjscia w którym jedno mam podlaczone do radia! to z tego co rozumiem mam podlaczyc od jednego wzmacniacza do drugiego tym wejsciem wolnym ??
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
kkuba [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-18, 12:44
Panowie a nie prosciej zrownoleglic wejscia wzmacniaczy dla danego kanalu? Wzmacniaczy nie uwali bo maja dosc duza impedancje wejscia a radio powinno wydolic bez problemu. Lub jesli ktos nie chce tak to jesli jeden ze wzmacniaczy ma wejscie HIGH INPUT to puscic mu tam sygnal z wyjscia drugiego wzmacniacza (wyjscie to musi byc obciazone rowiez glosnikiem)
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-05-18, 15:12
probowałeś tego czy tak poprostu proponujesz ? Na ile sprawdzony jest Twój pomysł
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
kkuba [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-18, 18:55
Robilem i z powodzeniem gra kilka takich ukladow. Ale jak ktos chce bardziej "profesjonalnie" to mozna zrobic wtornik i wtedy bez obaw mozna laczyc nawet wiecej niz 2 wzmacniacze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum