Tak więc jakiś czas temu (od kiedy zaczęły się matury) ja zamiast się uczyć wziąłem się za zabawę moim autkiem.. Efektem mojej zabawy jest początek mojej skromnej jak narazie zabudowy bagażnika.. Wszystko jest jeszcze nie wykończone, gdyż muszę kupić przede wszystkim szpachle i wszystko ładnie wyrównać i jakąś ładną farbę, prawdopodobnie czarną. Zabudowa jest zrobiona z materiłu szklanego. Teraz niestety nie mam czasu, ale jak znajdę chwilkę to skrobnę coś więcej na ten temat..
Dzisiaj w ruch poszła szpachla, więc już w miarę wszystko zostało ładnie wyrównane, ale niestety przez zbliżającą się maturę z matmy prace zostają zawieszone do poniedziałku. Ale zostało mi tylko ostateczne wygładzenie oraz pomalowanie.. no i zakup głośnika, bo mój okazał się 8 ohmowy i jednak zbyt obciąża wzmacniacz...
k_piw [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-13, 10:17
ehhh te matury, zawsze przeszkadzaja przy fajnych projektach
kkuba [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-18, 13:29
Oggy male sprostowanie jak pozwolisz. Glosnik 8 ohm'owy nie bardziej obciąża wzmacniacz, tylko przy tym samym napieciu w obwodzie z glosnikiem 8 ohm'owym plynie 2x mniejszy prad niz z glosnikiem 4 ohm'owym i co za tym idzie moc dostarczana do glosnika jest mniejsza. Malo tego sprawa tak by wygladala przy pradzie stalym a tu mamy prad zmienny i daltego dochodza do tego jeszcze inne smieszne czynniki. Ale ogolnie jest tak jak napisalem.
Powodzenia przy tworzeniu i ja czekam kiedy mi zabudujesz Astre :]
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-19, 10:42
Nom wiadomo o co chodzi
Generalnie już skończyłem ;] Nie mam tylko ciągle głośnika, ale to się dokupi na dniach.. Ci którzy będą dziś na spocie to może zobaczą jak to wygląda a dla całej reszty postaram się wrzucić jakieś fotki..
MaRcUsSs [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 02:07
Wrzucaj foty Popodziwiamy troche
moro [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 19:45
Oggy wpadnij na spota , muszę zobaczyć tą zabudowe.... dobra robota
ale żeście kotleta odgrzebali.... oggy jest prawie na każdym spocie
_________________ "Carpe diem" bo "memento mori"
oggy [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-15, 23:02
Hehe No trochę to temu było.. będę napewno w sobotę. Narazie dużo się tam nie zmieniło i nie zadowala mnie to.. ale będę mial 3 tygodnie wolnego od 18 września (bo Żona mi ucieka do USA) więc myśle właśnie nad moją skromną zabudową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum