Wysłany: 2006-01-16, 23:46 [film, foto] Omega Lotus + opis
Linki pozbierałem z tematu na forum streetrcingu, ponieważ nie miałem tylu informacji o tym samochodzie. A jest to auto moich marzeń :wesoly:
Dane techniczne:
Pojemnosc: 3615cm3, rzedowa szóstka
Max moment obrotowy: 568nm / 5500rpm
Moc max: 377 hp/5200 rpm
Stopien sprezania: 8.2:1
2 x Garrett T25 (0,7 bara)
104hp z litra pojemnosci
Moc / Masa: 228 hp / 1000 kg
Skrzynia biegow: 6 biegowa manualna z Corvette ZR1
Masa: 1650 kg
Wymiary: 4770mm/1810mm/1430mm
Bardzo fajne autko , zanim nie kupiłem swojego pierwszego audi z napędem quattro to tez myślałęm o tej omedze były w tedy i są teraz w dobrych cenach tylko niestety niestyraną trudniej znaleśc , no cóż ale twraz wirus quattro mnie opanował i nici z opli
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Wygląd nie zdradzający zbytnio osiągów auta,R6 ,nadwyżka mocy,(niewiem na co ma napęd ale jesli tak jak seria na tył to...) dla mnie BOMBA (może nawet być 4x4 bo przy tej mocy da sie zrobić nim swoje)
Auto: Ultima GTR 720/Miura
Moc: ESZPERA/370
Wysłany: 2006-01-17, 17:10
kolejne autko do wytwarzania mgły
_________________ punkt G! Ultima Gtr 720
i tu i tam...
Jp
z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę!grzeczne dziewczynki rozpinają guziczek jak jest ciepło,niegrzeczne rozpinają żeby zrobiło się cieplej Ladies!nofucknoride
Fishbone [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-18, 07:59
KiMO napisał/a:
kolejne autko do wytwarzania mgły
R szustka zadymiara LADA była w TopG niezły wymiatacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum