Auto: Clio
Moc: sie schamujemuy sie dowiemy
Wysłany: 2008-05-20, 11:51
udalo sie zalapac ale wycieli 3 sekundy z 5 minutowego wywadu a "pancio" to seba z czerwonej supry
pawlo [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-20, 20:43
panowie musicie cos nakrecic na rybkach
Dasiek [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-21, 21:55
pawlo napisał/a:
panowie musicie cos nakrecic na rybkach
ee tam na rybkach.
Kraków nocą jest piękny.... i pusty... chociaż nie wszedzie
mACIEJ [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-21, 22:46
Ktoś w jednym z komentarzy podsumował trailer tego filmu "a bunch of rich boys with to much money". To nie jest zazdrość !! Film świetnie zmontowany ale ze street racingiem nie ma nic wspólnego
Zwróćcie uwagę na miejsce w jakim się ścigają, świetnie oświetlone, bez ryzyka ,że ktoś wjedzie/wejdzie na tor jazdy itd. A nasze rybki ?? Nigdy tak naprawdę nie wiadomo czy ktoś nie wyjdzie z "zajazdu". Byłem tylko kilka razy w piątek na Rybkach a miałem kilka takich sytuacji ,że było niewesoło podczas przejazdu(wyścigu).
Inną kwestią jest to ,że film został nakręcony na najlepszych autach jakie tam jeżdżą (na innych filmach widać ,że wcale nie jeżdżą tam lepsze auta niż u nas - i nie mam na myśli swojego !!) a chyba nie o to w tym wszystkim chodzi !!
Motyw z przeliczaniem kasy jest co najmniej śmieszny !! - za dużo "szybkich i wściekłych" ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum