Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2006-07-31, 19:13
Hmm jak się cieszę że podoba się Wam moja ostatnia fura która sprzedałem jakieś 3 tygodnie temu do stanów bo w polsce autko wzbudzało duże zainteresowanie... zbyt duże...
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
"Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy facet z widłami to Gość"
W planach: Jetta 1.8T Quattro W marzeniach Nissan Skyline GT-R R-33 Vspec, Honda NSX
"Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!"
kola [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-02, 01:41
To co teraz napisze to nie jest zart. Jak sie zegnalem z wlascicielem Viper'a, to stwierdzil ze na moim miejscu kupilby wlasnie Warszawe i przerobil na Hot-road'a To co Balta, robimy Warszawe ??
@HaiFisch - przejazdzka byla krotka, bo wlasnie gosc nie mial tablic rejstracyjnych Jezdzi na takich tablicach jak maja dilerzy samochodow w Stanach, ale zapomnial ich wziac z pracy
Auto: JETTA
Moc: hmm...
Wysłany: 2006-08-02, 08:27
kola napisał/a:
@HaiFisch - przejazdzka byla krotka, bo wlasnie gosc nie mial tablic rejstracyjnych Jezdzi na takich tablicach jak maja dilerzy samochodow w Stanach, ale zapomnial ich wziac z pracy
to się rozumie, tak samo jest w Niemczech z tymi tablicami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum