Auto: Ford Sierra 2.0 8V bodyRS
Moc: ???
Wysłany: 2008-05-18, 13:17
szczerze to po pierwsze nie dalbym w zyciu za bilet 20zł ,a po drugie na taka impreze jak tuning show czyli grubsza impreze powinna byc jakas selekcja aut ,zeby wlasnie takie dziwne cuda sie tam nie znajdowaly bo tylko wstyd dla takiej imprezy,ale jak widac dla organizatorow liczy sie ilosc (kasa za wystawienie) a nie jakosc...
Wysłany: 2008-05-18, 13:46
noo wiem dlatego mowie ze liczy sie tylko kasa ,ale sorry jak mam ogladac za 20zł malucha jak choinke i jakies dziwne eksperymenty typu ta Compact z mugenem po srodku
Auto: in progress....
Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2751 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2008-05-18, 13:53
Tkk w zeszłym roku się wystawiało na TS w skladzie : Duracell , Kaczor , Magic , Trool nie były to jakieś democary .... w tym roku organizator pojechał po bandzie na maxa i decyzją Klubu zlaliśmy sprawę
_________________ HEY Gość Ja wszystko widzę
Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile. Winning's winning!
Wysłany: 2008-05-18, 20:49
no sorry ale ekipa TKK jest nie do porownania z tym compactem!
_________________ Ex Honda Prelude IVgen
||-|| (( )) ||\|| ||)) //-\\
The Power Of Dream's
Kamikaze [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-19, 05:52
jak dla mnie to tylko jedna dziewczyna była fajna na tych targach hihi reszta to same dziwki. a mustang jak dla mnie był jedynym ciekawym autem na tym show jak zaryczał to wszyscy sie chowali i większą uwage przyciągał nawet niż ta rajdówka obok niego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum